Vår Expertis
Vi lever i en värld som ständigt förändras. När ni ska fatta avgörande beslut är vår uppgift att hjälpa er att ha örat mot marken och förstå er publik. Oberoende om besluten ni står inför påverkar styrelsens dagliga arbete, ert varumärke eller ert rykte kan vi hjälpa er att kommunicera inte bara vad ni gör utan också vad ni står för. H+K kombinerar en global närvaro med kunskap om de lokala förhållandena på varje enskild marknad. Vi närmar oss en uppgift med en förståelse för vilket syfte er organisation har och med djupa kunskaper om beteendevetenskap. Vårt mål är att skapa engagerande berättelser som bryter igenom bruset i förtjänta, delade och köpta kanaler.  Baserat på data och insikter skapar branschens bästa talanger budskap som förändrar.
På Hill+Knowlton ser vi på branschsektorer ur ett global perspektiv.

Oavsett om det gäller att skapa team med medlemmar från hela världen, samla insikter från kollegor i ett stort antal länder, eller arbeta mellan flera kontor, har våra kundteam erfarenhet av alla aspekter av de branschsektorer vi är specialiserade på.

Bakom alla våra insiktsbaserade idéer och kommunikationsstrategier finns en djup förståelse för data och analyser, kreativitet och historieberättande, liksom ett engagemang för att se klientarbete på en djupare nivå.

Sector Expertis
Tack vare vår integrerade strategi kan vi se till att varje branschteam har rätt mix av kompetenser.

Detta gör det möjligt för oss att leverera rätt budskap till rätt målgrupp i rätt tid och på rätt plats. Vi förstår att våra kunder idag har fler sätt att kommunicera, påverka och engagera sin publik än någonsin tidigare.

H+K närmar sig  varje situation med ett fräscht tänkande, samtidigt som vi är medvetna  om vikten av gunderna i kommunikation. Våra kunder kan dra nytta av branschens  bredaste och djupaste utbud av tjänster.

Tjänster Expertise
Vid sidan av bredden och djupet av våra kärnkompetenser erbjuder vi ett noga utvalt utbud av värdefulla specialistkompetenser.

Denna strategi gör att våra kunder kan få en helhetslösning från en och samma partner.

Specialistkompetens
Vi tror att den bästa kommunikationen oavsett bransch baseras på data + insikter. Väl underbyggda idéer skapade i samarbete med  våra partners  och egenutvecklade verktyg är nyckeln till er framgång.

Vi har verktyg som hittar de influencers som är mest relevanta  och som mäter kampanjresultat i realtid för att säkerställa att vårt arbete levererar bästa resultat för våra kunders varumärken.

Genom våra relationer med några av världens bästa branschpartners, såsom Brandwatch, har vi skapat verktyg som underbygger våra idéer och mätverktyg som förenklar rapporteringsprocessen. Dessa produkter gör det möjligt för oss att skapa och kontinuerligt förbättra riktade program och på det viset maximera effekten av våra kampanjer.

Våra Produkter
Med fler än 85 kontor runt om i världen har H+K en svårslagen global närvaro.

Våra regioner och kontor har olika specialiteter och expertis. Därför är vi inte organiserade strikt efter region, utan runt våra tjänster. Det ger oss en flexibilitet att skapa team med rätt expertis och kompetens från alla kontor runt om i världen, för att alltid möta våra kunders behov. Som ett globalt företag kan vi erbjuda våra produkter och specialiteter när som helst under dygnets timmar.

Regional Expertis

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy