Digiplex, Nordens ledande datacenteroperatör, är en av finalisterna i kategorin Communications team of the year, en av tre huvudkategorier vid årets European Excellence Awards. H+K leder företagets kommunikationsteam från Oslo och samordnar DigiPlexs internationella aktiviteter. H+K har arbetat med företaget i flera år och vi är glada över att ha hjälpt ännu en kund att nå sina strategiska mål. H+K är väldigt stolt över att DigiPlex har nominerats till denna prestigefyllda utmärkelse. Meddelandet kom strax efter att DigiPlex nominerades till ett annat högt aktat marknadsföringspris: The Global Carrier Awards i kategorierna ”Bästa marknadsföringskampanj” och ”Bästa marknadsföringsteam”..

Fredrik Jansson, CMO DigiPlex

– Innovation är kärnan i DigiPlexs företagskultur och jag är oerhört stolt över att våra marknadsförings- och kommunikationsinsatser fortsätter att erkännas genom prestigefyllda branschpriser. Att bygga ett starkt nordiskt varumärke är en del av vår tillväxtstrategi, marknadsföring och kommunikationstransformation, samtidigt som det driver både branschsnack och vår försäljning, säger Digiplex CMO, Fredrik Jansson.

Gambit H+K har hjälpt DigiPlex med upprättandet av ett globalt PR-team, en enhetlig kommunikationsstrategi över mediekanaler och marknader, inklusive inhemsk reklam, och hjälpte till att skapa en thought leadership-plattform.

– DigiPlex hanterar flera datacenter i Norden och företaget har tidigare vunnit flera utmärkelser för sin innovation och hållbarhet. Detta är andra gången i år som DigiPlex nomineras till en pris för sitt arbete med kommunikation. Företaget har ökat sin räckvidd i traditionella och sociala medier med över 1 000 procent. Både DigiPlex och Hill+Knowlton Strategies blir sig inspirerade när vårt arbete erkäns på det här viset, säger Carsten Carlsson, COO och kundansvarig, på Hill + Knowlton Strategies Sverige.

.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy