Känslan när en person kommer in och äger hela rummet – vad är magin bakom det? Hur kommer det sig att det som vissa personer säger helt enkelt fastnar? Vill du också göra underverk nästa gång du ska sitta i en panel, hålla ett tal eller moderera ett evenemang? Då är H+K Academy Tala utbildningen för dig.

Vi går igenom praktiska övningar i budskapsträning, retorik, tonfall och kroppsspråk – allt du behöver för att få folk att lyssna. Vi hjälper dig att bemästra de olika kommunikationsverktygen genom att förse dig med metoder för att argumentera, diskutera och övertala på ett sätt som fångar publiken.

Ta tillfället i akt och förbättra dina kommunikationskunskaper genom övning med hjälp av kommunikationsexperter. Retorikexperten Elinor Falkman gästar oss. Vi avslutar dagen med att grilla en politiker – riksdagsledamoten Anders Åkesson, Centerpartiets infrastrukturpolitiske talesperson. Med erfarenhet från både riksdagens talarstol och medlemsmötenas myller delar han med sig av fallgropar och tips som gör dig till en bättre talare!

Mål med kursen: Efter avslutad kurs har du verktygen och metoderna för att nå ut bättre när du ska tala.

Kursdatum: Onsdagen den 14 juni, kl 9-13, frukost från kl 8:30.

Anmälan: senast 9 juni till asa.mogerud@ hkstrategies.com. Obs, begränsat antal platser!

Pris: 3 900 kr, plus moms. Frukost och lunch ingår.

Adress: Vasagatan 11, 2 tr

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy