Ett år innan valet släpper Hill+Knowlton Strategies manualen ”Redo för valet 2018 – Din guide till att förstå det politiska spelet
och hur dina frågor kan påverka politiken”. Detta sker i samband med Hill+Knowltons valvaka som hålls ikväll i H+Ks lokaler på Vasagatan 11. Ett begränsat antal exemplar finns att beställa i tryckt format via petra.soderberg@hkstrategies.com. Annars går det att ladda ner den som pdf från länken nedan.

Om manualen:

Just nu genomgår det svenska politiska landskapet stora förändringar. Opinionen skiftar snabbt och vad som kommer hända fram till valet, och framför allt efter september 2018, är idag mycket oklart.

Ett växande Sverigedemokraterna gnager på borgerligheten och vänsterblocket. Moderaterna lider av det lägsta stödet i opinionen på femton år och den socialdemokratiskt ledda regeringen brottas ständigt med utmaningen att få igenom sina förslag i riksdagen. Både Miljöpartiet och Kristdemokraterna riskerar att åka ur riksdagen och Centerpartiet ligger bara några procentenheter bakom Moderaterna enligt de senaste opinionsmätningarna.

Inget är vad det har varit i svensk politik. Hur Sverige ska regeras är en fråga som för tillfället överskuggar de flesta sakfrågorna i politiken. Samtidigt förändras partierna och deras politik för att anpassa sig till det nya klimatet. Omfattande omläggningar av tidigare politik förekommer i de flesta av riksdagens partier, vilket nu har gjort det till en ännu större utmaning att orientera sig i svensk politik.

Den här manualen är din guide till att förstå det nuvarande läget i svensk politik – en handbok som syftar till att förklara det politiska spelet och hur dina intressen och frågor kan påverka politiken och valrörelsen.

Hill+Knowlton Strategies önskar dig spännande och matnyttig läsning.

 

Jenny Åström, VD

Ladda ner manualen här!

 

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy