Varje år sedan år 2002 befinner sig H+K i Almedalen. Almedalsveckan, eller Politikerveckan som den också kallas, är den största mötesplatsen i Sverige där politiker, näringsliv, lobbyister, en engagerad allmänhet och journalister trängs i Visbys gränder. Liksom tidigare år ser årets Almedalen ut att bli det största hittills. Dagarna blir långa i Almedalen eftersom det finns så många intressanta kontakter att ta och spännande seminarier att medverka i eller lyssna på. Och för att nå de mål du satt upp är det bra med förberedelser.

Inför och under Almedalen hjälper vi dig att hitta rätt bland alla pågående aktiviteter, skapa publicitet och påverka politiska beslut.

Här får du ta del av några av Hill+Knowlton Strategies erbjudanden.

Är det något du saknar, säg till, så skräddarsyr vi självklart något just för dig och dina behov.

Inför

Mingelövning inför Almedalen

Ta inte för givet att du är en fullärd minglare. Öva i en avslappnad miljö och bli grym tills du åker till Almedalen! Vi lär dig de rätta knepen för att du ska kunna samla så många visitkort som du mäktar med att underhålla när hösten kommer. Det är inte bara vad man säger som spelar roll, utan hur man säger det och med vilket kroppsspråk du gör det. Vi kommer även tipsa dig om Almedalens bästa mingel.

Budskapsträning inför Almedalen

Unna dig en budskapsträning. Programpunkterna blir fler och fler för varje år som går, och tusentals organisationer och seminarier slåss om uppmärksamheten. Om du vill komma igenom bruset i Almedalen ska du inte bara fundera på var och i vilket sammanhang du ska framföra ditt budskap. Du ska också vara så pass vässad i din kommunikation och dina budskap att det är dig och ditt företag, eller organisation, andra minns när veckan är över. Genom oss får du en välinvesterad halvdagsträning som du kommer ha nytta av även långt bortom Almedalsveckan.

Till Almedalen – på plats

Paneldeltagarprogram

Visst vill du sitta i de paneler som är bäst för dig och din verksamhet? Och i det forumet berätta för omvärlden vilket kanontänk du och ditt företag eller organisation har gjort. Eller avslöja sanningen bakom er succé. Men hur hittar man dem? Låt oss ta dig till scenerna i Almedalen du inte kände till!

Kontaktprogram

Klassikern i Almedalen – möten. Det är i Almedalen du knyter kontakter, alla är här; politiker, journalister, företag, myndigheter. H+K arrangerar oväntade men alltid relevanta möten med företag och organisationer som du bör träffa, ibland på lite oväntade platser.

Skräddarsytt seminarieprogram

Antalet programpunkter i Almedalen blir bara fler och fler. Det kan vara svårt att hitta rätt bland allt som erbjuds i Almedalen. Vi hjälper dig att hitta i djungeln och ser till att du får mesta värde för din investerade tid i Almedalen. Du kommer tillbaka till fastlandet fylld av inspiration.

Intressentmiddag på stan

Vägen till hjärtat går via magen – bjud upp till dans! Eller åtminstone middag. Vi hjälper er att skräddarsy en middag down town Visby. Det kan handla om en särskilt vacker lokal ni vill vara i eller något evenemang ni vill ansluta till efter middagen eller bara ha riktigt trevlig med kollegor och kunder. Samla dina talangfulla kollegor, och bjud in ytterligare middagsgäster; politiker, opinionsbildare, branschkollegor och annat intressant folk till en uppsluppen kväll. Ta chansen att under trevliga former fördjupa dina politiska kontakter, och dina affärsmöjligheter. Vi ser till att ni är på rätt plats vid rätt tid med rätt sällskap. Men skynda! Visbys restauranger är mindre än man tror!

Trädgården

Mingel

Vill ditt företag eller din organisation ansluta sig till rosévinets äventyrliga färd? Gör det i H+Ks vackra Almedalsträdgård, bland rosor och hav, ett stenkast från Donners plats. Bjud in de du gjort affärer med under året, och de du vill göra affärer med kommande år. Kom ihåg dina meningsmotståndare på inbjudningslistan!

Frukost

Varför inte en bra start på en bra dag med en frukost i morgonsolen och på behagligt avstånd till bruset av ett vaknande Visby. Vi hjälper dig att sätta tema och målgrupp för samtalet som du bjuder in till. Under avslappnade och slutna former har du möjlighet att träffa din utvalda målgrupp, uttrycka din mening, men samtalet är också din chans att förstå frågan från fler infallsvinklar.

Workshops

Här ska workshoppas! Vi har en fantastisk trädgård mitt i Visby. Tillsammans tar vi fram de frågeställningar som ni behöver hjälp med och input till. Vi hjälper er sen att både kartlägga rätt personer och bjuda in dessa och sen sammanställa resultatet av workshopen. Nysta i, belys och förklara. Räds inte – sponsra en workshop och ta emot lösningar och idéer på era bekymmer!

Grillmiddag

Vägen till hjärtat går via magen – bjud upp till dans! Eller åtminstone middag. Ta chansen att ha en avslappnad och god grillmiddag under stjärnorna. Samla dina talangfulla kollegor och bjud in ytterligare middagsgäster; politiker, opinionsbildare, branschkollegor och annat intressant folk till en uppsluppen kväll. Vi hjälper dig från ax till limpa.

Tornet

Samkväm

På H+Ks borg är alternativen om inte oändliga, så i alla fall många. Vi hjälper dig att sätta tema och målgrupp för samtalet du bjuder in till. Under avslappnade och slutna former har du möjlighet att träffa din utvalda målgrupp, uttrycka din mening, men samtalet är också din chans att förstå frågan från fler infallsvinklar.

Workshop

Här ska workshoppas! Tillsammans tar vi fram de frågeställningar som ni behöver hjälp med och input till. Vi hjälper er sen att både kartlägga rätt personer och bjuda in dessa och sen sammanställa resultatet av workshopen. Nysta i, belys och förklara. Räds inte – sponsra en workshop och ta emot lösningar och idéer på era bekymmer!

Frukost

En bra frukost är en bra start på dagen! Ett måste i Almedalen. Vi hjälper dig att sätta tema och målgrupp för samtalet du bjuder in till. Under avslappnade och slutna former har du möjlighet att träffa din utvalda målgrupp, uttrycka din mening, men samtalet är också din chans att förstå frågan från fler infallsvinklar.

Rundabordssamtal i matsalen

Vi hjälper dig att sätta tema och målgrupp för samtalet du bjuder in till. Under avslappnade och slutna former har du möjlighet att träffa din utvalda målgrupp, uttrycka din mening, men samtalet är också din chans att förstå frågan från fler infallsvinklar.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy