Åsa Mogerud återvänder hem till Hill+Knowlton Strategies. Hon är tillbaka för tredje gången, nu som chef för PA-teamet och med en plats i ledningsgruppen.

– Åsa har en enorm kompetens, driv och jag är glad över att hon tackat ja till att komma tillbaka till oss, säger Jenny Åström, vd på Hill+Knowlton Strategies Sverige. Med Åsa på plats stärker vi upp vårt erbjudande ytterligare inom samhällskommunikation och Public Affairs.

Åsa har 13 års erfarenhet från den politiska sfären och med det har hon erfarenhet av arbete med politisk kampanj, policyutformning och förhandling. Under åren 2006-2014 ingick hon i Fredrik Reinfeldts stab. Åsa förhandlade bland annat frågor på social-, integrations- och bostadsområdena i Alliansregeringens samordningskansli. Innan dess var Åsa enhetschef för statsminister Fredrik Reinfeldts Brevsvar; hans kontakter med allmänhet, företag och organisationer.

– Det känns fantastiskt att åter vara här på H+K! Som globalist älskar jag den internationella plattform vi står på och kunduppdragen det naturligen ger, säger Åsa.

– Kommunikation är en affärskritisk komponent. Ett gott renommé behöver kontinuerligt och idogt arbete för att överleva och växa, oavsett vem du kommunicerar med. Rätt story bakom ett varumärke och vitala relationer med behovsgrupperna är en del i arbetet för att nå definierade affärsmål, och det ser jag fram mot att hjälpa våra kunder med, avslutar Åsa.

Kontakta Åsa:
asa.mogerud@hkstrategies.com
0701-110616

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy