Vi arrangerer en uke med politikk, medier og kommunikasjon i Washington, D.C. og New York.

Gambit H+K arrangerer et politisk kommunikasjonsseminar i Washington, D.C. og New York City hvert år. Dette skjer i samarbeid med Handelshøyskolen BI og PR-nestor Kjell Terje Ringdal. Sistnevnte er seminarets far og seminarleder. Seminaret finner sted første uken i november.

Washingtonseminaret

Førstehåndserfaring
Washington-seminaret ble etablert i år 2000 og i løpet av disse årene har om lag 200 norske politikere, journalister, akademikere, ledere og kommunikasjonsfolk fra ulike sektorer hatt en faglig og uforglemmelig uke i verdenshovedstaden.

Deltakerne har vært vitne til en rekke politiske dramaer, blant annet kappløpet mellom Al Gore og George W. Bush i år 2000, skittkastingen mellom Bush og John F. Kerry i 2004 og Barack Obamas avslutningstale kvelden før det historiske valget, da bestemoren hans hadde gått bort samme morgen. Ikke minst danset vi sammen med gledesfylte amerikanere i Washingtons gater valgnatten 2008.

Møteplass
Ideen om Washingtonseminaret er å bringe sammen en kompetent gruppe med deltakere som får møte de miljøene som former trendene innen politisk kommunikasjon på hjemmebane – i tillegg til å øke kunnskapen generelt om amerikansk samfunnsliv og politikk.

Innlederne på seminaret kommer fra Capitol Hill, de fremste politiske tenke-tankene, media, lobby- og PR-selskaper, meningsmålingsinstitutter og taleskrivere.

washingtonseminaret.no 

 

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy