Adrian Falck

Prosjektleder

Adrian er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på maritim virksomhet, bærekraft og energi. Han har tidligere jobbet i DNV GL og har erfaring fra business intelligence-selskapet Amesto Firstpoint. Adrian er utdannet siviløkonom med spesialisering innen energi- og klimaøkonomi ved Norges Handelshøyskole og Master in International Management ved CEMS og Keio University i Tokyo. Han skrev sin masteroppgave om internasjonal regulering av CO2-utslipp fra shipping sammen med ledende forskere ved UCL Energy Institute i London. Adrian er også PRINCE 2-sertifisert prosjektleder.

Mail: adrian.falck@hkstrategies.com
Tlf: +47 468 21 133


André R. Kolve

Seniorrådgiver

(1978) André er tilknyttet avdelingen for selskaps- og samfunnskommunikasjon og jobber blant annet med myndighetskontakt, strategisk rådgiving, analyse og medietrening.

André kom til Gambit H+K etter å ha vært statssekretær for statsråd Siv Jensen i Finansdepartementet. Der hadde han blant annet hovedansvaret for alt presse- og kommunikasjonsarbeid, samt strategi og analyse. André har også flere års erfaring som politisk rådgiver i Justis- og beredskapsdepartementet, hvor han tiltrådte etter tre år som kommunikasjonsrådgiver for Fremskrittspartiets stortingsgruppe. Her var André blant annet kommunikasjonsrådgiver for de to senere statsrådene Per Sandberg og Anders Anundsen, i henholdsvis Justiskomiteen og Kontroll- og konstitusjonskomiteen.

André har også bred erfaring fra media med over 12 års fartstid som journalist, vaktsjef og avdelingsleder i blant annet Porsgrunns Dagblad og Telemarksavisa. Som journalist jobbet han spesielt med saker innenfor politikk, næringsliv og justissektoren.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 97 72 05 35
E-post: Andre.Kolve@hkstrategies.com

 

Anne-Kathrine Nygård Bergh

Assisterende rådgiver

(1989) Anne-Kathrine er tilknyttet avdelingen for selskaps- og samfunnskommunikasjon, og sitter til daglig på Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Hun har lang erfaring fra politikken, og har vært folkevalgt i Stavanger siden 2007. Hun har også vært sentralstyremeldem i Europeisk Ungdom. Anne-Kathrine har tidligere jobbet som politisk rådgiver for Stavanger Høyres bystyregruppe, hvor hun blant annet også hadde rollen som valgkampleder i 2015 og 2017. Hun har bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Bergen og Univeritetet i Stavanger.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 916 46 089
E-post: Anne-Kathrine.Bergh@hkstrategies.com

 

 

Bitte Kvadsheim

Executive Assistant, Global President

(1966) Bitte jobber som Executive Assistant for Lars Erik Grønntun. Hun kommer fra tilsvarende stilling hos Norwegian Microfinance Initiative og jobbet også i mange år innen administrasjon hos Carnegie AS. Hun er utdannet innen administrasjon ved Otto Treiders Handelsskole og ved medielinjen på Follo Folkehøyskole. Bitte har i tillegg bred erfaring fra ulike styreverv i frivillige organisasjoner.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 48 02 88 33
E-post: bitte.kvadsheim@hkstrategies.com

 

Borghild Eldøen

Seniorrådgiver

Borghild er tilknyttet Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Hun har de siste 14 årene arbeidet med å utvikle og implementere overordnede kommunikasjonsstrategier for sine kunder, både private og offentlige. Hun driver løpende kommunikasjonsrådgivning og kursing, blant annet innen medietrening. Borghild har bakgrunn fra politikk, journalistikk, reiseliv, markedsføring og informasjon. Hun har blant annet jobbet som politiske sekretær i Høyre, journalist, informasjonssjef i bankvesenet, direktør for informasjon og samfunnskontakt i oljeselskapet Amoco og reiselivsdirektør i Stavanger. Hun var også leder for TV-aksjonen i 1993. Borghild er fast medlem av pressestaben ved Hovedredningssentralen for Sør-Norge. Hun har meget god lokalkunnskap og har jobbet for flere offentlige aktører i Rogaland.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 12 44 44
E-post: Borghild@eldoen.com

 

Cathrine Dingtorp

Regnskapscontroller

( 1982) Har jobbet innen regnskap i 17 år. 10 år i Elkjøp Nordic AS og snaut 7  år i Nokas Verdihåndtering AS.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 917 21 990
E-post: cathrine.dingtorp@hkstrategies.com

 

 

Cathrine Torgersen

Seniorrådgiver

(1984) Cathrine er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på finansiell kommunikasjon og energibransjen. Hun har tidligere jobbet som obligasjonsmegler for Pareto Securities Inc i New York og RS Platou Markets. Cathrine har en Bachelor i Business Administration fra Universitá Bocconi i Milano.

Tlf: +47 22 04 81 73 / +47 91 52 85 01
E-post: cathrine.torgersen@hkstrategies.com

 

Charlotte Gundhus (i permisjon)

Spesialrådgiver / teamleder markedskommunikasjon

(1987) Charlotte har jobbet i Gambit H+K siden 2012 og er teamleder i avdelingen for markedskommunikasjon. Hun sitter også i selskapets ledergruppe. Charlotte jobber primært med strategisk kommunikasjon, medierelasjoner og issues management/krisehåndtering. I løpet av hennes tid i Gambit H+K har hun vært sentral når hennes kunder har opplevd kriser som krever omfattende mediehåndtering, samt håndtering av viktige interessenter. Hun har meget gode relasjoner til media, og kan vise til solide resultater fra proaktiv mediehåndtering. Charlotte er utdannet innen PR- og kommunikasjonsledelse på Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har tidligere jobbet som rekrutteringsrådgiver og kommunikasjonskoordinator i Hammer & Hanborg, der hun holdt en rekke foredrag om rekruttering, employer branding, sosiale medier og digital kommunikasjon. Ved siden av studiene arbeidet hun med PR og events i Brystkreftforeningen og for HTC. Hun har også erfaring som prosjektleder i Schjærven Reklamebyrå.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 25 09 44
E-post: charlotte.gundhus@hkstrategies.com

 

 

Emely Sjøsåsen

Prosjektleder

(1992) Emely er tilknyttet avdelingen for kreativitet og kampanje. Før hun kom til Gambit H+K jobbet hun som rådgiver for noen av Norges største selskaper. Hennes styrke er innen digital kommunikasjon og sosiale medier. Hun er både strategisk og operasjonell, og dyktig til å utnytte gode synergier mellom digitale og sosiale kanaler for å lage engasjerende og effektivt innhold og kampanjer. Emely er utdannet innen markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 47 82 46 53
E-post: emely.sjosasen@hkstrategies.com

 

Erlend Drevdal Hausken

Spesialrådgiver

Erlend er tilknyttet Markedsavdelingen i Gambit H+K. Erlend jobber på både operativt og strategisk nivå, og har bred konseptuell og kreativ erfaring. Han har jobbet mye med prosessledelse og utvikling av merkevarer og visjoner både i Gambit H+K og sammen med lektor på Markedshøyskolen og kommunikasjonsekspert Kjell Terje Ringdal som selvstendig næringsdrivende. Erlend kommer fra stillingen som Director of Marketing Communications i Opera Software ASA, og var også selskapets global head of branding. Erlend har sin styrke innen merkevare- og identitetsbygging, prosessledelse, konsumentmarkedsføring og digital markedsføring og kommunikasjon. Erlend er utdannet ved Norges Handelshøyskole i Bergen.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 95 27 58 81
E-post: erlend.hausken@hkstrategies.com

 

Gina Dalby

Juniordesigner

(1994) Gina er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon og det kreative teamet der hun jobber med grafisk design. Hun har nylig fullført en bachelorgrad i grafisk design ved Høyskolen Kristiania i Trondheim. I løpet av studiet tok hun et semester ved Nuova Accademia di Belle Arti i Milano, og fra tidligere har hun også et årsstudium i psykologi fra NTNU. Gina har erfaring med alt fra research og idégenerering, til konseptutvikling og selve design-delen.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 468 96 848
E-post: gina.dalby@hkstrategies.com

 

Gunn Markseth

Finance Manager

(1971) Gunn er Finance Manager i Gambit H+K med ansvar for økonomi og stabsfunksjonen. Hun har bred erfaring innen økonomiområdet, og har tidligere jobbet flere år i PwC, Braathens og Avishuset Dagbladet/Berner Gruppen. Gunn er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen med spesialisering i økonomistyring og finans.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 45 99 68
E-post: gunn.markseth@hkstrategies.com

 

Hanne Grobstok

Senior prosjektleder

Hanne er tilknyttet markedsavdelingen. Hun har tidligere jobbet i flere reklamebyråer som både konsulent og prosjektleder med kjente merkevarer. Sist kommer hun fra SMFB Reklamebyrå hvor hun var prosjektleder for IKEA. Hanne har også jobbet på kundesiden som markedssjef for Bjørneparken i Flå som er en del av Olav Thon Gruppen og som markedsansvarlig for Utleiemegleren. Parallelt med fast jobb har Hanne jobbet som coach og kursholder for ungdom innen bevissthetsarbeid. Hanne er utdannet bedriftsøkonom fra BI, diplomert markedsøkonom fra Markedshøyskolen og diplomert coach og samtaleterapeut innen psykoterapi  fra Huma Nova.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 08 18 85
E-post: Hanne.Grobstok@hkstrategies.com

Heidi Stubbs Holdal

Prosjektleder

(1992) Heidi er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon. Før hun kom til Gambit H+K fullførte hun sin mastergrad i corporate communication ved IE Business School i Madrid. Her spesialiserte hun seg i eksterne relasjoner, reputational- og crisis management, internal communication og change management.

Tidligere arbeidserfaring inkluderer feltarbeid ved FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) i Ecuador, hvor Heidi bistod ved planlegging, gjennomføring og evaluering av livelihoodsstrategien. Heidi har også arbeidet ved den norske FN-delegasjonen i New York hvor hennes ansvarsområde var internasjonal utvikling. Heidi har en bachelorgrad i internasjonale studier fra Queensland Universitet i Brisbane, med hovedfag i internasjonale relasjoner og spansk. Som student har Heidi engasjert seg i mye frivillig arbeid og har hatt flere verv i studentorganisasjoner. I tillegg til norsk og engelsk behersker hun spansk flytende.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 91 78 03 35
E-post: heidistubbs.holdal@hkstrategies.com

 

Henrik Halvorsen

CEO Gambit H+K / Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA / seniorrådgiver

(1970) Henrik er administrerende direktør i Gambit H+K, seniorrådgiver og Vice President for Operations i EMEA. Som rådgiver jobber han særlig med strategi, merkevare og omdømme. Henrik jobber også med krisekommunikasjon, finansiell kommunikasjon, issue-håndtering og endringskommunikasjon på tvers av de største sektorene i Norge. Henrik har jobbet i kommunikasjonsbransjen siden 1996 og var tidligere eier i Gambit H+K. Han er utdannet siviløkonom fra Wirtschaftsuniversität Wien og Handelshøyskolen BI/Sandvika.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 15 83 85
E-post: henrik.halvorsen@hkstrategies.com

 

 

Henrik Arnestad Salthe

Seniorrådgiver / leder Stavanger-kontoret

(1984) Henrik er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på olje- og energibransjen, og leder Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Han har tidligere jobbet som nettredaktør i PetroMedia og Edda Media, og som journalist for blant annet Vårt Land, Ukeavisen Ledelse og Oil Information. Henrik er utdannet journalist fra Mediehøgskolen Gimlekollen, og har også en grad i kinesisk språk og kultur fra Universitetet i Oslo og Peking University.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 45 09 56
E-post: henrik.salthe@hkstrategies.com

 

Inger Johanne Stenberg (i permisjon)

Rådgiver

(1984) Inger Johanne er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på olje- og energibransjen. Hun sitter til daglig på Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Tidligere jobbet hun som programleder og olje- og næringslivsjournalist i NRK Rogaland. Hun har og erfaring som journalist i fagmediet Petromedia og videojournalist VGTV/VG Nett.

Inger Johanne er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen, og har studert russisk språk og politikk ved Universitetet i Oslo og ved det norske universitetssenteret i St. Petersburg, Russland. Mens hun studerte russisk var hun praktikant ved den norske ambassaden i Riga i Latvia.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 59 58 29
E-post: IngerJohanne.Stenberg@hkstrategies.com

 

Ingrid Høstbjør

Rådgiver

(1987) Ingrid er tilknyttet markedsavdelingen med fokus på PR, digital kommunikasjon og innholdsproduksjon. Hun har tidligere jobbet som rådgiver i Släger Kommunikasjon med ansvarsområder innen sosiale medier, tekst, mediekontakt og prosjektledelse. Ingrid har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo med fokus på strategisk kommunikasjon og sosiale medier, og har ved siden av studiene jobbet som konsulent på sosiale medier for rekrutteringskampanjen Bli kjent med UiO.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 918 12 431
E-post: Ingrid.Hostbjor@hkstrategies.com

Ingvild Gulbrandsen-Dahl

Business controller

(1964) Ingvild er tilknyttet administrasjonen, med arbeidsoppgaver innen økonomi. Hun har tidligere jobbet hos Scaneco Young & Rubicam AS, Regnskap-Lønn AS og sist som business controller i reklamebyrået Ogilvy & Mather AS. Ingvild er utdannet bedriftsøkonom ved Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 81 79 / +47 92 89 95 30
E-post: ingvild.gulbrandsen-dahl@hkstrategies.com

 

Jan Ottesen

Seniorrådgiver / teamleder samfunn og myndighet

(1973) Jan kom til Gambit H+K i 1995 og er i dag leder for avdelingen for samfunnskommunikasjon. Han har bakgrunn som informasjonssjef i Vin- og brennevinleverandørenes forening, sentralstyremedlem i Fremskrittspartiets Ungdom, nestleder i bransjeforeningen Norske Informasjonsrådgivere og i Norges Konservative Studentforbund, samt flere styreverv ved Universitetet i Bergen. Jan har en Cand. Mag. ved UiB med fagene administrasjons- og organisasjonsvitenskap, historie, sosialøkonomi og arbeids- og organisasjonspsykologi.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 09 10 37
E-post: jan.ottesen@hkstrategies.com

 

Johan Wilskow

Seniorrådgiver / faggruppeleder krisekommunikasjon og medietrening

(1976) Johan Wilskow er knyttet til avdelingen for selskapskommunikasjon i Gambit H+K og leder faggruppen for medietrening. Han kommer fra stillingen som programleder for debattprogrammet Sytten tretti på radiokanalen P4. Han jobber også mye med praktisk mediehåndtering og krisekommunikasjon, og har hovedansvaret for medie- og interessentspillet i kriseøvelsene som Gambit H+K arrangerer.

Johan har jobbet som nyhetsjournalist i til sammen 11 år. Lengst erfaring har han fra NRK der han jobbet med TV-nyheter i seks år. Fra samme sted har han også flere års erfaring som vaktsjef. I tillegg har Johan jobbet med nyheter i P4, blant annet som program- og debattleder i aktualitetsprogrammet 1730 . Han har i tillegg frilanset i TVSør ved siden av studiene. Som journalist dekket Johan de største sakene både utenriks og innenriks. I tillegg har han i en årrekke intervjuet og ledet debatter med toppolitikere, organisasjonsledere, ledende fagpersoner og samfunnsdebattanter Johan er utdannet TV- journalist fra Mediehøgskolen, Gimlekollen i Kristiansand. I tillegg har han høyere studier i engelsk fra Universitetet på Agder.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 97 46 06
E-post: johan.wilskow@hkstrategies.com

Julia Sandstø

(1997) Julia er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon med spesialiseringen innen myndighetskontakt, strategisk rådgivning og medietrening.

Julia kom til Gambit H+K etter å ha stått i en omfattende mediestorm vinteren 2018. Det ga henne en verdifull erfaring med mediehåndtering både internt og eksternt. Hun har erfaring fra flere folkevalgte verv etter syv år i Kristelig Folkeparti, blant annet som folkevalgt gruppeleder i kommunestyret og sentralstyremedlem i ungdomspartiet. Julia har blitt plukket ut til å delta på en rekke lederkurs og toppskoleringer i partiet fra veldig tidlig alder. Hun har påbegynt studier i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Tlf: 915 99 702
E-post:
julia.sandsto@hkstrategies.com

Karen Brynildsen

Assisterende rådgiver

(1989) Karen er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Hun har tidligere jobbet som journalist, og har i løpet av årene rukket å være både nettredaktør på flere sportsarrangementer, utgavesjef for magasin og sosiale medieransvarlig for flere medier. De siste årene var hun utgavesjef i ungdomspublikasjonen TOPP, som har gitt henne unik kompetanse på den yngre generasjonen. Karen er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo og Akershus, med fordypning i TV-journalistikk og reiseskriving fra Curtin University i Perth, Australia. Hun har jobbet som journalist i utlandet ved flere anledninger, blant annet i Israel, Namibia og Indonesia.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 924 04 269
E-post: karen.brynildsen@hkstrategies.com

 

Karen Romer

Seniorrådgiver/ teamleder virksomhet og finans

+47 22 04 82 00 / +47 95 07 49 50
E-post: karen.romer@hkstrategies.com

 

Knut Bjørgen

Seniorrådgiver / teamleder merkevare og markedskommunikasjon

Knut er knyttet til avdelingen for markedskommunikasjon. Han har bred erfaring med ledelse, økonomi og markedskommunikasjon både fra kunde- og byråsiden. På kundeside har han jobbet som Head of Promotion i TVNorge, administrerende direktør i Kino1 Gruppen og digital forretningsutvikler i Norges Automobilforbund. Knut har jobbet med små og store merkevarer som rådgiver i b.la. Red Gruppen, APT/TRY og ScreenPlay/Virtual Garden. Han jobber spesielt med merkevarebygging og kommunikasjonsstrategier. Knut er utdannet ved NTNU i fagene statsvitenskap, medievitenskap og filmproduksjon.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 930 07 600
E-post: knut.bjorgen@hkstrategies.com

 

Knut Egil G. Sæther

Seniorrådgiver

(1972) Knut Egil er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon. Han har omfattende erfaring innen strategisk kommunikasjon og kriseledelse, herunder krisekommunikasjon, kommunikasjonsstrategier, stakeholder management, mediehåndtering og strategisk beredskapsledelse. Knut Egil har siden 2009 jobbet for konsulentselskapene Acona og ResQ med kommunikasjon og kriseledelse for en rekke norske og internasjonale selskaper innen energisektoren. Han har tidligere blant annet jobbet som journalist i Finansavisen og med kommunikasjon og markedsføring i IBM. Han har også mange års erfaring med arbeid innen PR og kommunikasjon for Gambit H+K. Knut Egil har utdannelse fra Forsvaret, Politiet og Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 48 44 48
E-post: knut.egil.saether@resq.no

 

Kristin Estil Jacobsen

Rådgiver

(1990) Kristin er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Før hun kom til Gambit H+K jobbet hun flere år som rådgiver i PR-operatørene, hvor hun opparbeidet seg en bred sektorkompetanse. Der jobbet hun blant annet med tekstproduksjon, mediekontakt, prosjektledelse, innholdsmarkedsføring, influencer marketing og sosiale medier. Kristin jobber både strategisk og operativt for sine kunder, og drives av å skape engasjerende kommunikasjon.​

Kristin har også erfaring fra kundesiden, hvor hun har jobbet som PR-ansvarlig for reiseselskapet trivago.no i Düsseldorf. Der fungerte hun som deres talsperson i Norge, og hadde hovedansvar for alle PR-aktiviteter rettet mot det norske markedet. Hun har en bachelorgrad i internasjonal journalistikk fra Liverpool John Moores University. I løpet av studietiden hadde hun et praktikantopphold i VG og har før den tid jobbet i sin lokalavis Namdalsavisa.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 917 198 54
E-post: kristin.jacobsen@hkstrategies.com

 

 

Lars Marius Matre

Prosjektkoordinator

(1995) Lars Marius er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Han har en bachelorgrad i Kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI, hvor han i sin bacheloravhandling skrev om hvordan man kan få økt publikumsvekst i norsk kvinnefotball. Ved siden av studiene har han blant annet vært pressefunksjonær for Norges største studentfestival UKA og intern hos Norsk Toppfotball. I tillegg har flere års bakgrunn som journalist, skribent, kundekonsulent og rådgiver hos blant annet Mediehuset iTromsø, Handelshøyskolen BI og Telia.  

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 926 09 166
E-post:lars.matre@hkstrategies.com

 

 

Laura Pedrali

Rådgiver

(1982) Laura er italiensk og har studert Intrepreting and Communication ved IULM Libera Università di Lingue i Milano. Etter studiene startet hun i et italiensk kommunikasjonsbyrå hvor hun ble i 13 år. I denne perioden har hun spesialisert seg på internasjonale kommunikasjonsprosjekter og har fått muligheten til å forholde seg til medier over hele verden takket være de mange språkene hun behersker. Laura har lang erfaring med kommunikasjon fra landbruks-, bygg-, arkitektur- og interiørbransjen. Hun har stor reiselyst og vært frilansjournalist for Corriere della Sera, Italias største daglige nyhetsavis, under reisestoff. Her skrev hun for det meste om Skandinavia og Japan. Hun har i tillegg en egen reiseblogg og studerer japansk.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 476 86 733
E-post: laura.pedrali@hkstrategies.com

Lars Erik Grønntun

Global President, Hill+Knowlton Strategies / gründer og arbeidende styreleder i Gambit H+K

(1970) Lars Erik leder Hill+Knowlton Strategies. Lars Erik grunnla Gambit H+K i 1995 og ledet selskapet frem til 2011. I 2009 ble han utnevnt til strategidirektør for Hill+Knowltons EMEA-divisjon, og i 2011 tok han over ansvaret som sjef for selskapets operasjoner i BENELUX, Norden, Sentral- og Øst-Europa, samt Russland og SUS. Han sitter i Hill+Knowltons globale ledergruppe og i selskapets globale etikk-komité. Lars Erik har tidligere ledet bransjeforeningen Norske Informasjonsrådgivere (NIR) og vært styremedlem i International Communications Consultancy Organisation (ICCO). Før han grunnla Gambit H+K var han blant annet leder av Fremskrittspartiets Ungdom, medlem av FrPs sentralstyre og arbeidsutvalg, FpUs representant i FrPs stortingsgruppe og bystyremedlem Oslo Kommune. Lars Erik har tidligere vært programleder for et aktualitetsmagasin på TVNorge. Han er utdannet innen sosialøkonomi og statsvitenskap ved Universitetet i Oslo og har deltatt i WPPs topplederprogram, Maestro.

Tlf: +47 22 04 82 00
E-post: larserik.gronntun@hkstrategies.com

 

Leif Gunnar Laache

Økonomi- og administrasjonssjef

(1968) Leif Gunnar er tilknyttet administrasjonen, med arbeidsoppgaver innen økonomi og IT. Han er tidligere controller i Stiftelsen Norsk Rikstoto og økonomikonsulent hos Stians Sport AS. Leif Gunnar er utdannet diplomøkonom ved Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 66 88 13
E-post: leifgunnar.laache@hkstrategies.com

 

Lene Mykjåland

Assisterende rådgiver

Lene er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon hvor hun primært arbeider med PR og mediearbeid, medierelasjoner, innholdsproduksjon, spons og event. Nåværende kunder består av LG Electronics, Nokian Tyres, Samlerhuset, Specsavers og Statoil.

Lene kom til Gambit H+K etter en lang toppidrettskarriere hvor hun har deltatt i både fotball-VM, fotball-EM og OL. Ved siden av heltidsjobb som profesjonell fotballspiller har hun tatt en bachelorgrad i kultur og kommunikasjon fra UiO, et tverrfaglig studie bestående av medievitenskap, sosiologi, psykologi og sosialantropologi, samt studier innen mote og styling. Ved siden av fotballkarrieren har hun involvert seg i merkevarebygging og markedsføring av fotballjentene, både sammen med hennes respektive klubber og fotballforbundet. Hun har også førstehåndserfaring hva gjelder sponsorarbeid og medierelasjoner, samt foredragsvirksomhet. TV-skjermen er hun også blitt godt kjent med, og hun ble headhuntet til jobben som en del av TV2 sitt ekspertteam under fotball-EM i Nederland sommeren 2017.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 41 41 95 53
E-post: Lene.Mykjaland@hkstrategies.com

 

Maiken Spjeld Sørensen

Prosjektkoordinator

(1994) Maiken er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon med fokus på merkevarebygging og markedskommunikasjon. Maiken er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med hovedprofil i Marketing & Brand Management og støtteprofil tatt ved VSE i Praha. I hennes masteroppgave forsket hun på drivere som påvirker forbrukernes ønske om å ta miljøvennlige produktvalg.

Før hun kom til Gambit H+K har Maiken opparbeidet seg erfaring fra å jobbe med sitt eget enkeltmannsforetak innenfor grafisk design, foto og markedsføring. Maiken har vært et aktiv medlem av studentorganisasjonen på NHH, hvor hun blant annet var leder på det kvinnelige fotballaget og gruppeleder grafisk design for festivalen Uken 16. Hun har også vært intern i designbyrået Guilty hvor hun arbeidet med forretningsutvikling.

Maiken brenner for å bygge sterke merkevarer gjennom strategisk og kreativ kommunikasjon.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 962 06 178
E-post: maiken.sorensen@hkstrategies.com

 

Mari Zare

Rådgiver / Senior prosjektleder

Mari er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Hun har en BBA fra BI, i tillegg til å ha studert kunst og Design. 

Før hun kom til Gambit, har hun blant annet jobbet som Operations manager og prosjektleder i RED og Chili Publications. Det har gitt henne erfaring med både store og små prosjekter for en rekke ulike kunder, som Bama, TV3, Sigdal, Bohus og Lendo

Mari trives med høyt tempo, krevende prosesser og store tverrfaglige prosjekter. Hennes spisskompetanse ligger i merkevarebygging, strategi, logo og identitet, digitale kanaler, konseptutvikling og merkevareplattformer. 

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 992 60 386
E-post: mari.zare@hkstrategies.com

 

Marius Myhrvold

Seniorrådgiver / teamleder kreativitet og kampanje

Marius er tilknyttet avdeling for markedskommunikasjon og leder teamet for integrert kommunikasjon. Han har bred erfaring innen strategisk kommunikasjon, integrerte markedskampanjer med innholdsproduksjon på tvers av plattformer, PR/pressearbeid og digital markedsføring. Han er tidligere byråleder og partner i Colt Kommunikasjon og har bred erfaring med internasjonale allianser, blant annet som ansvarlig rådgiver i Norge for den globale alliansen Public Relations Network. Marius er utdannet innen PR og kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 08 22 65
E-post: marius.myhrvold@hkstrategies.com

 

 

Martin Hoff Pedersen

Assisterende rådgiver

(1991) Martin er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Før han kom til Gambit H+K jobbet han i kommunikasjonsavdelingen til Siemens hvor han var ansvarlig for internkommunikasjon i Norge, i tillegg til å jobbe med internasjonale prosjekter og content marketing. I løpet av studiene var Martin aktiv med flere verv og satt blant annet  i ledelsen for studentforeningen ved BI (SBIO) hvor han håndterte ulike kommunikasjonsdisipliner. Han har også vært tilknyttet styret for Norges største studentavis, Universitas. Martin er utdannet markedskommunikatør fra Handelshøyskolen BI.

Linkedin

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 97 76 99 76
E-post: martin.pedersen@hkstrategies.com

 

Morten Lervaag Jacobsen

Spesialrådgiver

(1985) Morten Lervaag Jacobsen er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Han har spisskompetanse på å utvikle kreative og engasjerende kommunikasjonskonsepter. Med over 10 års erfaring som kreatør for både digitale og analoge kanaler sørger han for at konseptet fungerer godt på alle flater, at budskapet engasjerer målgruppen og oppnår ønsket effekt. Morten er kreativt ansvarlig for å utvikle, produsere og lansere informasjons- og kommunikasjonskonsepter for en rekke kunder.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 28 70 98
E-post: Morten.Jacobsen@hkstrategies.com

 

Nils Broström

Spesialrådgiver

(1977) Nils er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på IT og selskapsprofilering. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Opera Software ASA. Før det var han i Gambit H+K i fire år på avdelingen for markedskommunikasjon. Nils har utdanning fra Norges Idrettshøyskole og Göteborgs Universitet samt mastergradsstudier i medievitenskap ved Universitetet i Oslo.

Tlf: +47 22 04 82 00
E-post: Nils.Brostrom@hkstrategies.com

 

Nora Callander

Assisterende rådgiver

(1992) Nora er tilknyttet avdelingen for samfunn- og selskapskommunikasjon. Før hun kom til Gambit H+K skrev hun masteroppgave ved Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI) og arbeidet deltid som forskningsassistent. Masteroppgaven belyser medias rolle i den politiske legitimeringsprosessen av norsk militært engasjement. Høsten 2015 hadde Nora det politiske ansvarsområdet som studentpraktikant ved den norske ambassaden i Seoul. Utover dette har Nora vært redaksjonsmedarbeider i Gyldendal Norsk Forlag gjennom studietiden.

Nora har en mastergrad i politisk kommunikasjon og ledelse fra Copenhagen Business School og en bachelorgrad i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen. Under bachelorgraden var hun utvekslingsstudent ved American University i Washington D.C og ved Roskilde Universitet i Danmark. I løpet av studietiden har Nora hatt flere verv og engasjert seg i frivillig arbeid.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / + 47 98 65 66 39
E-post: nora.callander@hkstrategies.com

 

Paal Espen Hambre

Seniorrådgiver / faggruppeleder

(1976) Paal er tilknyttet avdeling for selskapskommunikasjon i Gambit H+K, og bistår virksomheter i offentlig og privat sektor, eksempelvis innen helse, IT/teknologi, bank/finans og olje/energi. Hans spesialistområder er strategi, krisekommunikasjon og medierelasjoner. Han har 20 års erfaring fra norsk og internasjonal PR-bransje, først som rådgiver og leder for konsernkommunikasjon i Porter Novelli, deretter som byråleder for Arctic PR.

Paal er utdannet innen mediekunnskap fra Høgskulen i Volda og PR- og kommunikasjonsledelse samt bedriftsøkonomi fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har han flere års erfaring som journalist, programleder og redaktør i radio og avis. Han har gjennom en rekke år også vært ekspertkommentator i Norges største næringslivsavis på nett, E24.no, og skriver jevnlig om medier, kommunikasjon, politikk og næringsliv.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 41 40 14 14
E-post: PaalEspen.Hambre@hkstrategies.com

 

Per Olav Myhre

Spesialådgiver

(1990) Per Olav er tilknyttet avdelingen for selskaps- og samfunnskommunikasjon i Gambit H+K. Han kom til selskapet fra kommunikasjonsbyrået Zynk Communication and Leadership, hvor han jobbet som rådgiver innenfor selskapskommunikasjon.

I studietiden hadde Per Olav flere lederverv på nasjonalt og regionalt nivå, blant annet som leder for BI Studentsamfunn Sentralledelsen, leder for BI Studentsamfunn Trondheim og leder for Næringslivsdagene 2015 ved BI Oslo. Per Olav har også sittet som styremedlem i BI Stiftelsens styre, vært medlem av valgkomitéen ved Handelshøyskolen BI og vært medlem av nominasjonskomiteen som nominerte ny rektor for stiftelsen i 2014. Han har i tillegg vært tilknyttet Handelshøyskolen BI sin avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt.

Per Olav har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI Trondheim, hvor han spesialiserte seg i bedriftsutvikling. Han har også en mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi fra BI Oslo, hvor han undersøkte hvordan individuelle forskjeller i kognitiv stil påvirker arbeidsgrupper.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 98 44 63 18
E-post: perolav.myhre@hkstrategies.com

 

Ragnvald Nærø

Seniorrådgiver

(1954) Ragnvald Nærø har lang erfaring fra ledende posisjoner i næringslivet. I fem år var han direktør for energi og utvikling i Statkraft, og i perioden fra 2001 til 2010 konserndirektør i samme selskap med ansvar for kommunikasjon, samfunnsansvar, HR og IKT. Hans spisskompetanse er særlig på fagfeltene kommunikasjon, myndighetskontakt, profilering, strategi, forretningsutvikling, ledelse og omstilling. Fra 1981 til 1994 arbeidet Nærø i Aftenposten som journalist, leder av politiske avdeling, redaksjonssjef og utviklingsdirektør. Han har vært partner i Geelmuyden.Kiese og kommunikasjonsdirektør i Luftfartsverket, Widerøe og ECO-Energi. Nærø har flere styreverv, bl.a. i Olympic Ship, Runde Miljøsenter og Hareide Design. Nærø har embetseksamen i historie og en Executive MBA fra IMD i Sveits.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 08 03 03
E-post: ragnvald.naero@hkstrategies.com

 

Randi Urke

Designer

(1990) Randi er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Her jobber hun med design for tradisjonelle og digitale flater. Hun har tidligere jobbet med blant annet profilering og design av markedsmateriell. Randi har studert grafisk design ved Norges Kreative fagskole og har en bachelorgrad i grafisk design fra Southampton Solent University. Hun er også utdannet illustratør fra Norges Kreative Fagskole.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 95 85 08 50
Epost: randi.urke@hkstrategies.com

 

Roland Berg Lie

Seniorrådgiver / faggruppeleder teknologi

(1974) Roland leder avdelingen for markedskommunikasjon, i tillegg til faglig ansvar for teknologi og IT. Han har 12 års erfaring som journalist og redaksjonssjef IT i Finansavisen. Han har tidligere vært journalist i Demokraten og Forsvarets overkommando. Roland har også fartstid fra Unge Venstre og Venstre både med politiske verv og som ansatt.
Han har i fire år vært jurymedlem i tildelingen av Dataforeningens BI-pris. Roland har en Cand. Mag. fra Universitetet i Oslo basert på studier innen jus, statsvitenskap og Journalistutdanningen i Oslo.

LinkedIn

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 415 08 757
E-post: roland.berg.lie@hkstrategies.com

 

Rune Wilhelmsen

CFO Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA)

(1973) Rune er Chief Financial Officer (CFO) i Hill+Knowlton Strategies EMEA med ansvar for mer enn 40 ulike operasjoner. Han ledet Gambit H+Ks administrasjon og var ansvarlig for stabsfunksjonene, økonomi og finans til 2011 da han tok over ansvaret som CFO for Hill+Knowltons operasjoner i BENELUX, Norden, Sentral- og Øst-Europa, samt Russland og SUS. Han har bakgrunn fra ledende stillinger innen økonomi og administrasjon i organisasjoner som Norges Skiforbund, Voice Norge AS og Itera ASA. Han var også tidligere revisormedarbeider i KPMG. Rune er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen regnskap, skatt og økonomistyring.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 57 70 45
E-post: rune.wilhelmsen@hkstrategies.com

 

Scott Olav Allan

Spesialrådgiver

(1987) Scott er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon, med fokus på PR, kampanjeutvikling og digital kommunikasjon. Han har tidligere jobbet som freelance prosjektutvikler innen film, web og print og som gallerist hos Artwork AS. Scott har en MA. i Journalistikk ved Universitetet i Oslo og Høyskolen i Oslo. Han har også en Bachelor i Film og Fjernsynsvitenskap fra Høyskolen i Lillehammer og Goldsmiths University of London. I sin masteroppgave skrev Scott om omdømmet og oppfattelsen av Norge og nordmenn i utenlandske aviser, i kjølevannet av 22.juli-hendelsene.

Tlf: +47 22 04 82 05 / +47 92 01 39 72
E-post: scott.allan@hkstrategies.com

 

Simen A. Johannessen

Seniorrådgiver / faggruppeleder reiseliv

Simen er teamleder i avdelingen for selskapskommunikasjon og jobber bredt med strategiske og operative kommunikasjonsutfordringer. Han sitter i selskapets ledergruppe. Han har et særlig blikk for sterke historier og gode vinklinger med betydelig innsikt i de ulike medieflatene og hvordan de arbeider. Han jobber med kunder innenfor energi, detaljhandel, teknologi og reiseliv. Simen har erfaring fra flere lederverv, og kom senest fra stillingen som nordisk markeds- og kommunikasjonsdirektør i HRG Nordic.

Simen har en Master of Science i internasjonal hotelledelse fra Cornell University, NY, USA og har deltatt i WPPs topplederprogram «Maestro». Han er styremedlem i bransjeforeningen KOMM og blogger fast på Nettavisen om politikk og kommunikasjon.

LinkedIn

Tlf: +47 22 04 82 00 / +4790 02 69 90
E-post: simen.johannessen@hkstrategies.com

 

Siv Martine Nyborg

Kreatør

(1995) Siv er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon der hun hovedsakelig jobber med kreativ konsept- og kampanjeutvikling. Hun har bakgrunn som kreatør i reklamebyrået Schjærven og i PR-byrået Trigger, og har jobbet med alt fra idéutvikling på aktiviteter tilpasset sosiale medier til utvikling av større konsept og kampanjer tilpasset både tradisjonelle og digitale flater. Siv har en utdannelse fra Høyskolen Kristiania der hun studerte reklame og merkekommunikasjon.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +45 48 67 90
E-post: siv.nyborg@hkstrategies.com

 

Stein Kåre Kristiansen

Seniorrådgiver

I over 40 år har Stein Kåre Kristiansen fulgt norsk og internasjonal politikk som journalist og kommentator.  Han startet karrieren som politisk reporter i Vårt Land i 1973,  før han gikk over til VG,  der han gjennom 20 år jobbet som politisk journalist, leder av politisk avdeling, utenriksreporter og korrespondent i blant annet Midt-Østen, USA og Sovjet Unionen/Russland. Stein Kåre Kristiansen meldte overgang til TV2 i 1996. Der jobbet han i 18 år som både journalist, redaktør og politisk kommentator. De siste årene har han også hatt sitt eget politiske samtaleprogram, «Kristiansen og Strand», sammen med redaktør Arne Strand i Dagsavisen. Nå er Kristiansen klar for å dele sine erfaringer og sin kunnskap om politikk og media med både offentlige og private virksomheter over hele landet.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 55 77 17
E-post: SteinKare.Kristiansen@hkstrategies.com

 

Svein Sundsbø

Seniorrådgiver

Svein Sundsbø har omfattende erfaring fra norsk nærings- og samfunnsliv. Han har bakgrunn fra industripolitisk avdeling i Norsk Industri i 4 år. Han begynte der etter 11 år som konserndirektør i Elkem ASA hvor han bl.a. hadde ansvar for energidivisjonen og konsernets samfunnskontakt. Svein Sundsbø har tidligere vært administrerende direktør i Norges Forskningsråd. Sundsbø har politisk erfaring bl.a. som generalsekretær i Senterpartiet i 8 år, kommunepolitiker og varaordfører i Frogn, politisk rådgiver i Samferdselsdepartementet og landbruksminister i 1985-86. Fra 2013 til 2014  var Sundsbø politisk rådgiver for Ola Borten Moe i Olje-og Energidepartementet. Sundsbø er utdannet som cand.agric. ved Norges Landbrukshøgskole på Ås, hvor han også arbeidet i 4 år som stipendiat og forsker.

Tlf: +47 22 04 82 00
E-post: svein.sundsbo@hkstrategies.com

 

Thea Rustad Dyvesether

Assisterende rådgiver

(1992) Thea er tilknyttet avdelingen for kreativitet og kampanje. Før hun kom til Gambit H+K tok hun en bachelorgrad i PR og markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. I Gambit jobber hun med PR, innholdsproduksjon, eventer, konseptutvikling, sosiale medier, medierelasjoner, kampanjeplanlegging og medieanalyse. Hun har også god visuell og grafisk kompetanse.

Thea har i tillegg til studiene vært intern i markedsavdelingen til Norges Håndballforbund hvor hun jobbet som skribent og innholdsprodusent. Etter praksisperioden fortsatte hun i forbundet som frilansskribent.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 476 78 292
E-post: thea.rustad@hkstrategies.com

 

 

Tor-Martin Torbergsen (i permisjon)

Prosjektleder

(1992) Tor-Martin er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon. Han er utdannet Fiskerikandidat fra Norges Fiskerihøgskole, og har spesialisering i ressursforvaltning. Tor-Martin har i tillegg til studiene vært politisk aktiv, og har jobbet som valgkampsekretær for Troms Arbeiderparti. Han har vært folkevalgt og medlem av formannskapet i Skånland kommune i perioden 2011-2015. I tillegg har Tor-Martin vært medlem av fylkestinget i Troms, og har en periode som sentralstyremedlem i AUF.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 45 46 98 06
E-post: Tor-Martin.Torbergsen@hkstrategies.com

 

Vegard Bjørtuft

Seniorrådgiver / faggruppeleder Sports Marketing and Sponsorship (SMS)

Vegard er seniorrådgiver og leder for sponsorkommunikasjon i Gambit H+K. Han bistår kunder med utvikling og oppdatering av sponsorstrategier, strategisk rådgivning og aktivering av sponsorater. Vegard har også lang erfaring fra kulturspons og er rådgiver for Astrup Fearnley Museet.

I tillegg har Vegard lang erfaring fra ulike ledende stillinger og styreverv, og har således bred erfaring innen ledelse, økonomi, markedskommunikasjon og event-markedsføring.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 03 16 00
E-post: Vegard.Bjortuft@hkstrategies.co

 

Ylva Vethe

Assisterende rådgiver / tekstforfatter

(1987) Ylva er tilknyttet det kreative teamet i avdelingen for markedskommunikasjon der hun hovedsakelig jobber med innholdsproduksjon, budskaps- og konseptutvikling og språkvask. Hun har tidligere arbeidet som tekstforfatter, rådgiver og prosjektleder i byrået Fete typer, og med sosiale medier, blogging og pressemeldinger i kommunikasjonsavdelingen hos Greenpeace.

Med en bachelorgrad i feature-journalistikk er Ylva en iderik tekstforfatter med et fargerikt språk og god evne til å formidle historier. Hun skriver både på norsk og engelsk og evner å tenke på tvers av flater, fra trykk og web til video og sosiale medier. Hun er også utdannet retail designer fra Westerdals School of Communication.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 89 35 67
E-post: Ylva.Vethe@hkstrategies.com

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy