I 2016 gjennomførte vi flere julekampanjer sammen med Storo Storsenter, julekalenderen Del gleden og Storonissen som delte ut gaver til tilfeldige kunder på senteret. 

Utfordring

Storo Storsenter ønsket å vise at de bryr seg om kundene sine og ville gi noe tilbake i førjulstiden. Sammen kom vi fram til to kampanjekonsepter som skulle ha som mål å skape engasjement og julestemning stemning og samtidig styrke senterets omdømme.

Løsning

Julekalenderen, Del gleden, er en digital julekalender på Storo Storesenters Facebook-side som ble gjennomført hver desemberdag til og med julaften. Vi lot deltakerne nominere andre til å vinne, istedenfor å selv konkurrere om en premie. I tillegg ble lukene satt sammen for å bygge historier som deltakerne kunne sette seg inn i. Slik viste vi mangfoldet blant kundene og butikkene.

Resultater

Både julekalenderen og nissestuntet skapte stort engasjement som senteret kunne benytte seg av i egne kanaler.

Til sammen ga Storonissen ut gaver for hele 35 000 kroner. Det ble produsert to filmer til Facebook som oppnådde over 112 600 visninger, og som hadde en rekkevidde på 216 000. Filmene fikk i tillegg 1500 likes, 250 kommentarer og 60 delinger.

44 butikker bidro med gaver til julekalenderen for over 100 000 kroner. Kalenderen mottok hele 1657 historier, og Storo Storsenter fikk hele 567 nye følgere på Facebook og 1243 forespørsler om å bli med i kundeklubben.

 

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy