Vil du være med å styrke et av landets ledende kommunikasjonsbyråerVi er på jakt etter juniorkonsulenter til fast stilling og internship i 2019.

Hvem er du?

Du må være dyktig til å formulere deg både skriftlig og muntlig, og har en stå-på-vilje litt utenom det vanlige. Vi trenger deg med talent for å finne kjernen i store mengder informasjon som skal forme budskap og strategier. Dersom du også har en ekstra teft for treffende budskap, har solid medieforståelse og evne til å jobbe godt både selvstendig og i team, kommer du til å stortrives hos oss.

Hverdagen i Gambit er preget av høyt tempo, og det forventes at du er selvgående, strukturert og i stand til å prioritere arbeidsoppgavene dine. Du bør ha interesse for det som rører seg der ute, og ha evne å bruke det du kan om media, politikk og samfunn på en konstruktiv måte i arbeidet ditt.

Du vil bli ansatt i en av våre avdelinger for markeds-, selskaps- eller samfunnskommunikasjon etter interesse og profil. Du vil også ha mulighet til å jobbe på tvers av hele selskapet.

Hvem er vi?

I Hill+Knowlton Strategies i Norge arbeider det over 60 konsulenter som representerer den bredeste kompetansen norsk næringsliv kan tilby. Vi bistår både ledende norske og internasjonale selskaper og merkevarer, men også mindre aktører. I Norge har vi kontorer i Oslo og Stavanger, og internasjonalt har vi 85 kontorer i 45 land.

Vi er siviløkonomer, designere, kreatører, ingeniører, medievitere, markedsførere, journalister, pedagoger og politikere, med en rekke forskjellige utdanninger og erfaringer. Noen av oss har lang fartstid fra politikk og offentlige organisasjoner, andre har bakgrunn fra markedsføring og mange har erfaring fra medieverden.

Hos oss får du mulighet til å jobbe med alt fra kreative kampanjer til merkevarebygging og tradisjonell PR, event, bærekraft, investor relations, politikk og krisehåndtering.

Vi mener god kommunikasjon er kritisk for en virksomhets suksess. Det er et helhetlig fag som gir deg en komplett forståelse av hvordan merkevarer og selskaper bør jobbe for å bli sett, hørt, forstått og foretrukket.

Når er oppstart?

Fast stilling som juniorkonsulent har oppstart høsten 2019.

Et internship er en 100 prosent stilling som normalt sett skal vare i seks uker. Her er oppstart mer fleksibelt og avtales etter behov og tilgjengelighet.

Søknadsfristen for juniorkonsulenter og interns er dessverre utløpt for i år.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy