Gambit H+K, Good Morning og Norad gikk av med to bronse i kategoriene «kampanje» og «mobil», og en sølvtagg i «håndverk og produksjon» for kampanjen Save Tropical House.

Gulltaggen Award skal hedre de mest kreative, innovative og best utførte kommunikasjonsideene i Norge, og har som ambisjon å løfte opp og frem kompetansen i den norske kommunikasjonsbransjen på tvers av alle fagfelt.

Det er utrolig gøy å vinne priser i en så tøff konkurranse. Prisene er en fin anerkjennelse for alt arbeidet som er lagt ned i kampanjen Save Tropical House, men vi håper den store vinneren blir verdens regnskoger og en bærekraftig fremtid, sier kundeansvarlig Marius Myhrvold i Gambit.

I desember 2017 vant Gambit H+K to gull for Save Tropical House på European Excellence Awards. 

Gull og nominasjoner i SABRE Awards 2018

Tidligere denne måneden vant Gambit H+K og Norad gull i SABRE Awards for samme kampanje i kategorien Gamification. Det er andre gangen Gambit H+K og Norad vinner gull i denne kategorien. I 2017 ble Daron – jakten på kunnskap kåret til best i klassen på Gamification.

Halvparten av priskategoriene ble annonsert før hovedarrangementet i Amsterdam 23. mai, men fortsatt skal det deles ut flere priser. Gambit H+K og Norad er nominert med Save Tropical House i kategorien Marketing to Youth, og med Agria Dyreforsikring og kampanjen Norges dyrehelter i kategorien Animal Care.

SABRE Awards er PR-bransjens verdensmesterskap. Bare i EMEA ble det registrert 2500 nominasjonsbidrag. Hill+Knowlton EMEA har hele 14 nominasjoner i SABRE Awards og dermed det PR-byrået med flest nominasjoner.

 

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy