Hvem skal forhandle om regjeringsmakt? Hvilke saker er partene enige og uenige om? Hvem trekker i trådene? Og hva gjør valgtaperne? 

Dagen etter valget inviterer vi til lunsjseminar for å gi deg de ferskeste og mest relevante analysene av valgresultatet.

Vi inviterer erfarne politikere som har vært på innsiden av forhandlingsrommet og som har førstehåndskjennskap til det som nå skal skje. De får selskap av politiske kommentatorer og Gambit H+Ks erfarne seniorrådgivere.

 

Program

12:00
Lunsj serveres.

12:30

Hva skjer nå? Veien videre i posisjon og opposisjon.
Trond Helleland (parlamentarisk leder, H), Harald Tom Nesvik (parlamentarisk leder, FrP), Heikki Eidsvoll Holmås (SV) og Eirin Sund (Ap) vurderer veien videre og forklarer hvordan regjeringsforhandlingene vil kunne foregå. Gambit H+Ks Svein Sundsbø (tidligere landbruksminister og generalsekretær, Sp) deltar også i diskusjonen.

Dagene, ukene og månedene fremover. Hva skjer med dynamikken på Stortinget?

Stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde (H) diskuterer formalitetene og opposisjonsdannelse med de politiske kommentatorene Martine Aurdal (Dagbladet) og Frithjof Jacobsen (VG) og Gambit H+Ks André Kolve.

Vår egen Stein Kåre Kristiansen leder samtalene.

13:30
Arrangement slutt.

 

Hvor: Seminaret finner sted i våre lokaler på Fridtjof Nansens plass 4, Oslo.

Når: Tirsdag 12. september klokken 12.00

 

Meld deg på

 

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy