Med ny profil og en strategisk lanserings- og markedsføringsstrategi, er Phonect klare til å ta det norske bedriftsmobilmarkedet med storm. 

Utfordring

Mobiloperatøren, Phonect gjennomførte sin norgeslansering høsten 2017. Gambit H+K fikk i oppdrag å lage lanseringsstrategien, samt en helt ny merkevare- og kommunikasjonsplattform.

Løsning

Gjennom en workshop sammen med de ansatte, fant vi fram til selskapets identitet. Denne la grunnlaget for en merkevareprosess som inkluderte ny logo og nytt design på nettsidene. På denne måten identifiserte hva som gjør Phonect unike i markedet og hvilket kundeløfte de skulle gi til de norske brukerne. Ved hjelp av en budskapsplattform planla vi hvordan merkevaren skulle tas ut i markedet.

Phonect fikk ny grafisk profil som er brukt i en ny portefølje av markedsmateriell samt en video som forklarer hvem de er og hvilke tjenester de leverer til norske kunder.

Gambit har også utviklet bedriftens sosiale mediestrategi ved hjelp av inbound marketing. Her er nøkkelen å presentere godt og relevant innhold for utvalgte målgrupper med effektiv markedsføring til en optimal pris.

Resultat

Filmen ble vist for første gang på Astrup Fearnley Museet 10. oktober 2017. En rekke foredragsholdere tiltrakk over 100 gjester fra bransjen, kundesegmentet og pressen. Gambit sto for både lanseringen og festen som fulgte.

Phonect har siden fått en tydelig posisjonering i et svært konkurransepreget marked. De har fått en tydelig «tone of voice», sin unike stemme i både interne og eksterne kanaler. Gambit H+Ks helhetlige tilnærming har sørget for at de har en tydelig rød tråd gjennom all kommunikasjon, på alle flater og i alle kanaler.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy