Vår kompetanse
Innsikt og erfaring er de viktigste verktøyene vi som rådgivere har. Vi jobber målrettet med å ansette og utvikle rådgivere for å reflektere bredden og dybden i dagens og morgendagens kommunikasjonsbehov. Et fullservicebyrå skal kunne håndtere enhver kommunikasjonsutfordring våre kunder måtte ha, enten det er produksjon, kreative konsepter og kampanjer, finansiell kommunikasjon, myndighetspåvirkning, kriser eller å fremskaffe innsiktsbaserte analyser. Her finner du noen av våre tjenesteområder, produkter og sektorekspertiser.
Gambit Hill+Knowlton Strategies er et fullservicebyrå med en av de bredeste tjenesteporteføljene i Norge.

Uansett hvilket kommunikasjonsbehov du måtte ha, kan vi bistå. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve trygghet, etterrettelighet, profesjonalitet og kreativitet når de velger å gi oss sin tillit. Vår varierte kunnskap og kompetanse gjør oss gode.

Tjeneste- og sektorkompetanse
Hos Hill+Knowlton Strategies ser vi på sektorer fra et globalt nivå

Uansett om det gjelder å sette sammen team fra hele verden, samle inn innsikt fra kollegaer i en rekke land eller å jobbe på flere kontorer har våre team erfaring med alle fasetter av sektorene vi spesialiserer oss i.
Bak alle våre innsiktsbaserte ideer og kommunikasjonsstrategier er en dyp forståelse av data og analyse, kreativitet og mesterfull historiefortelling. I tillegg har vi et dedikert blikk på kundens arbeid på et dypere nivå.

Sektorekspertise
Takket være vår integrerte tilnærming er vi i stand til å sikre at hvert eneste sektor-team inkluderer den rette miksen av spesialkompetanse.

Dette gir oss muligheten til å levere de riktige budskapene til de riktige personene, til rett tid og sted. Vi forstår at kundene våre i dag har flere måter å påvirke, kommunisere og engasjere sitt publikum på enn noen gang før.
H+K tar med seg nye tanker og perspektiver til enhver situasjon, uten å glemme de viktige fundamentene. Med de mest fullstendige og dypeste rekkene av tjenester sørger vi for at kunders målsetninger realiseres.

Tjenesteekspertise
Vi tror at det beste arbeidet i alle bransjer er basert på data og innsikt. Våre partnerskap og proprietære verktøy bidrar med å informere ideene våre og analyserer vår suksess.

Fra å finne de mest relevante påvirkerne, til å måle resultatene til en kampanje i sann-tid har, vi verktøy som sikrer at arbeidet vårt leverer for våre merkevarer.
Gjennom våre relasjoner med de beste partnerne i bransjen, som Brandwatch, har vi laget oversikter som informerer ideene våre, og måleverktøy som forenkler rapporteringsprosessen. Disse produktene gjør det mulig for oss å skape målrettede programmer og konstant finjustere dem, for å maksimere effekten av kampanjene våre.

Våre produkter
Med mer enn 85 kontorer over hele verden har H+K en enestående global tilstedeværelse.

Våre regioner og kontorer varierer i spesialiteter og utmerkelser, men vi er strukturert rundt tjenestene vi leverer, ikke bare av regionen. Denne fleksibiliteten gir oss muligheten til å sette sammen team av kollegaer fra hvilket som helst kontor rundt om i verden, avhengig av våre kunders behov. Som er globalt selskap kan vi tilby alle våre produkter og spesialiteter døgnet rundt.

Regional ekspertise

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy