DigiPlex, Nordens ledende datasenterleverandør, er nominert til «årets kommunikasjonsteam» – en av de tre hovedkategoriene under årets European Excellence Awards.  Gambit H+K leder selskapets eksterne kommunikasjonsteam fra Oslo, og koordinerer DigiPlex sine internasjonale aktiviteter. Etter å ha jobbet med selskapet i flere år, er vi i Gambit fornøyde med å ha bistått enda en kunde med å nå sine strategiske målsetninger, og vi er stolte over at DigiPlex er nominert til denne prestisjefulle prisen. For kort tid siden ble DigiPlex også nominert til en annen prestisjefull markedsføringspris: Global Carrier Awards for «Best Marketing Campaign» og «Best Marketing Team».

Fredrik Jansson, CMO DigiPlex

– Innovasjon er i kjernen av DigiPlex sin kultur. Jeg er ekstremt stolt over at markeds- og kommunikasjonsarbeidet fortsetter å anerkjennes gjennom prestisjefylte prisutdelinger og nominasjoner på tvers av bransjer. Å bygge en sterk nordisk merkevare er en del av vår vekststrategi og transformasjonen av markeds- og kommunikasjonsarbeidet driver både fokus i markedet og vekst i ordreboken, sier markedsdirektør Fredrik Jansson i DigiPlex.

Gambit H+K har blant annet bistått med å etablere ett globalt PR-team, helhetlig kommunikasjon på tvers av kanaler og markeder, inkludert native advertising, og bistått i etablering av plattform for tankelederskap.

– DigiPlex drifter flere datasentre i Norden og selskapet har tidligere vunnet en rekke priser for deres innovasjon og bærekraft. Dette er andre gang i år at DigiPlex er blitt nominert til en prisutdeling for sitt kommunikasjonsarbeid. Selskapet har på kort tid økt sin rekkevidde med 1000 % i både sosiale og tradisjonelle medier, da er det både gledelig og til inspirasjon at både DigiPlex og Hill+Knowlton nå får anerkjennelse for dette arbeidet, sier Roland Berg Lie, Avdelingsleder for Markedskommunikasjon og global kundeansvarlig.

Gambit Hill+Knowlton er i tillegg nominert i fire kategorier med to Norad-kampanjer.

«Save Tropical House» er nominert i kategoriene:

  • Sustainability and Environment
  • Website

«Verdens vakreste nattevandring» er nominert  i kategoriene:

  • Government agencies and parties
  • Event and experimental marketing

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy