Sammen med Statoil heier vi frem mange av Norges største talenter innenfor idrett, kultur og utdanning. 

Utfordring

Statoil ønsket å posisjonere seg som en troverdig talentutvikler innenfor idrett, kultur og realfag, men konkurransen på feltet var stor med utallige sponsorprogrammer helt fra grasrot- og opp til elitenivå. Ved hjelp av en metodisk tilnærming har vi viderført Statoils talentprogram, Morgendagens helter.

Løsning

Siden 2008 har Gambit H+K gjort løpende mediearbeid for alle deler av sponsorporteføljen til Statoil. Vi jobber tett med mange av Norges største organisasjoner og idretts- og kulturnavn for å gi Statoil en tydelig stemme innenfor talentutvikling.

Årlige omdømmeundersøkelser og analyser sikrer vi at nøkkelbudskapene er godt forankret i alle deler av mediearbeidet. Gambit H+K arbeider også kontinuerlig med å videreutvikle eksisterende sponsoravtaler, identifisere nye sponsorater og utvikle nye konsepter slik at porteføljen ikke blir utdatert.

Resultat

Hvert år resulterer mediearbeidet Gambit H+K gjør for Morgendagens Helter i over 500 nyhetssaker i landets lokal-, regional-, og riksaviser. I tillegg til har vi levert et titalls filmer med høyt engasjement på sosiale medier. Undersøkelser viser at Statoil har kapret en sterk posisjon som Norges største talentutvikler innen idrett, kultur og utdanning.

Vil du styrke ditt sponsorprogram? Eller ønsker du å løfte merkevaren din til nye høyder? Ta kontakt med Vegard på  e-post: Johan.Wilskow@hkstrategies.com 

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy