Vil du være med og styrke et av landets ledende rådgivermiljøer innen kommunikasjon? Vi er på jakt etter nye juniorkonsulenter og interns til oppstart i løpet av 2017.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som liker å skrive og er dyktig til å utforme budskap, ofte fra uklar og lite engasjerende informasjon. Du er analytisk, omgjengelig og har en god formidlingsevne. Hos oss har hverdagen ofte et høyt tempo, noe som krever at du også er strukturert og i stand til å prioritere. Du må være nysgjerrig på det som skjer i lille Norge og i den store verden. Du må like å utfordre status quo.

Du vil bli ansatt i en av våre tre avdelinger for markeds-, selskaps- og samfunnskommunikasjon etter interesse og profil. Likevel vil du jobbe på tvers av hele selskapet slik at du lærer å mestre alle deler av kommunikasjonsfaget.
Hvem er vi?
Vi er en av Norges mest komplette konsulentvirksomheter innen kommunikasjon. For oss er kommunikasjon et middel for å påvirke oppfatninger, holdninger og beslutninger. Vi graver i den riktige innsikten, stiller de kritiske spørsmålene, finner de treffende argumentene og inspirerer de riktige målgruppene. Dette gjør vi for å hjelpe våre kunder med å bli sett, hørt, forstått og foretrukket.
Vi jobber med flere av Norges største organisasjoner, merkevarer og selskaper, men også mindre aktører og start-ups. I tillegg til våre norske kontorer, er vi en del av det globale selskapet Hill+Knowlton Strategies med 82 kontorer i 45 land, der EMEA-regionen ledes fra Oslo. Dette gir gode muligheter for internasjonal læring og utvikling.
Hvor søker du?
Trykk HER for å søke.
Din søknad skal inneholde:
  • Fortell om deg selv og hvorfor du skal bli vår nye kollega.
  • Velg ut noen eller noe som har en kommunikasjonsutfordring og beskriv kort hvordan du ville ha løst den.
Søknaden skal være på maksimalt 1 A4-side
Vedlegg: CV, vitnemål og eventuelle attester.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy