På tide å ruste opp!

Om under ett år trer EUs nye personvernforordning GDPR i kraft. Derfor inviterer vi deg til et frokostseminar om hvordan du kan løfte din virksomhets personverns- og informasjonssikkerhetsrutiner.

Nær sagt alle virksomheter som har ansatte vil bli berørt av den nye forordningen. Vi vil derfor rette et særlig fokus mot hvilke regler som gjelder for personopplysninger relatert til ansatte. Vi byr også på en grunnleggende innføring i informasjonssikkerhet.

Til slutt gir vi noen tips om hvordan din organisasjon kan ta grep om kommunikasjonen rundt personvern og informasjonssikkerhet overfor kunder, ansatte og andre.

 

Jeg vil delta

TID
13. juni kl. 08.00-10.00

STED
Wikborg Rein,
Dronning Mauds gt. 11

Etter seminaret blir det anledning til å snakke med foredragsholderne eller avtale tid for en uforpliktende prat om personvern og informasjonssikkerhet i din organisasjon.

Foredraget passer for alle som har befatning med personopplysninger. Det har særlig relevans for styremedlemmer, ledere, andre beslutningstakere og compliance-ansvarlige som har et formelt eller faktisk ansvar for at virksomheten opptrer i samsvar med personopplysningsregelverket.

Foredragsholderne kommer fra Wikborg Rein, KPMG og Gambit H+K.

Program:

  • 08.00 – 08.30: Registrering og frokost
  • 08.30 – 09.00: Det grunnleggende: Hva skal til for at din organisasjon overholder personopplysningsreglene med særlig fokus på personvern i arbeidslivet? v/Wikborg Rein
  • 09.00 – 09.30: Informasjonssikkerhet: Hvordan går du frem for å sikre og dokumentere tilstrekkelig informasjonssikkerhet? v/KPMG
  • 09.30 – 10.00: Kommunikasjon: Hvordan kommunisere personvernarbeid med dine interessenter? v/Gambit H+K
 

 

Foredragsholdere:
  Stian Sørensen Schilvold, Senioradvokat
Tidligere internadvokat i Schibsted ASA. I Wikborg Rein arbeider Stian med IP og teknologi, som privacy, e-handel, IT-kontrakter mm.
  Simen Lium, Partner
Juridisk rådgiver innen arbeidsrett for virksomheter i privat og offentlig sektor. I Wikborg Rein  arbeider Simen daglig med problemstillinger relatert til virksomheters forpliktelser i henhold til arbeidsrettslig og personvernrettslig lovgivning.
Marco Agnese, Manager
Management Consulting – Cyber Security. Marco har jobbet med digitale utfordringer over 20 år. Han har både operativ og strategisk IT-bakgrunn fra Cisco og DNV. Gjennom arbeidet sitt har Marco designet IT-systemer og sikret mobile IT-plattformer mot digitale trusler.
  Maria Angell-Dupont, Spesialrådgiver
Tidligere kommunikasjonssjef for IKT-Norge, pressesjef for den svenske kultur og idrettsministeren, rådgiver for Moderaterna i Riksdagen. I Gambit H+K jobber Maria med teknologi, IT og samfunnskommunikasjon.

 

Wikborg Rein – wikborgrein@wr.nowww.wr.no.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy