Byråbransjen har de siste årene gjennomgått store forandringer. I en stadig mer digitalisert verden stilles det nye krav til oss som leverandør, og vi er nødt til å være dynamiske i møte med kundene våre. Når vi i Gambit H+K sier at vi er fullservice-byrå så mener vi det. Strategien er grunnmuren, så kommer produksjonen.

Fra rapporter til Facebook-videoer og innhold til nettsider, vi kan levere i alle faser av et prosjekt. På kontoret vårt sitter det journalister, tekstforfattere, grafisk designere og filmskapere med mange års erfaring. De har kompetansen, erfaringen og nettverket til å levere produkter av høy kvalitet som vil påvirke din bedrifts merkevare på en positiv måte. Ta en titt på noen av produksjonene vi har gjort her:

Tekst

En god tekst må treffe sitt publikum raskt. Folk drukner i informasjon og kampen om kundenesoppmerksomhet er beintøff. Derfor er det viktig å bruke den riktige ekspertisen, enten du skal lage innhold til sosiale medier eller redaksjonelle saker til en nettside.

Vi produserer tekst for blant annet:

Innovasjon Norge: Redaksjonelle caser
Phonect: Blogg / inbound marketing
Bertel O. Steen: Innhold til nettside og på sosiale medier
YTF: Manus, redaksjonelle artikler til nettsiden og innhold til sosiale medier
Norad: Tekst til annonser, flyers og sosiale medier

Video

Levende bilder har vært en av de viktigste engasjementsdriverne på nett og i sosiale medier de siste årene. Dersom du skal lage innhold som fenger bør video være på agendaen. Hos Gambit H+K vet vi hvordan hvilket innhold som treffer.

Vi produserer video for blant annet:

NHO Service: Video- og manusproduksjon
UiO: Video- og manusproduksjon
Regnskap Norge: Video
YTF: Video
Norad: Video- og manusproduksjon 

Rapporter

Rapporter bør være mer enn en avkrysningsrute i den årlige sjekklisten. Rapporter, enten de publiseres jevnlig eller sporadisk, er ett av virksomhetens utstillingsvindu. Gambit H+K har utarbeidet en rekke slike rapporter og sørger for at målgruppene både ønsker å lese og forstår dem. Vi oppnår dette med treffsikkert språk, innholdsflyt og gode visuelle grep.

Vi produserer rapporter for blant annet:

Mnemonic: Rapporten Sikkerhetsåret 2014
Meny: Ansvarsrapport
NELFO: Fremtidsmeldingen

Spill

Å lage spill for nett og mobil er å legge lista høyt, men med høye investeringer kommer også høye gevinster. To gangerhar vi utviklet spill på vegne av Norad og begge har vunnet flere internasjonale priser. Dersom du ønsker å løfte befolkningens bevissthet rundt et tema som er viktig for din bedrift, kan dette være en god løsning.

Vi har produsert spill for:

Norad: Spill 

Grafisk design

Godt innhold er viktig, men dersom designet kommer til kort vil de fleste oppleve innholdet som tungt og kjedelig. Det første vi legger merke til er hvordan noe ser ut. Våre designere setter sammen alt fra strategidokumenter til animasjoner på film for at mottakerne skal ha en best mulig opplevelse mens de tar inn budskapene vi ønsker å fortelle dem om.

Vi produserer grafisk design for blant annet:

UiO: Grafisk uttrykk og kampanjemateriell
Regnskap Norge: Grafisk uttrykk og kampanjemateriell
Phonect: Ny grafisk profil

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy