Hill+Knowlton ble kåret til årets byrå i hele EMEA-regionen på SABRE Awards i Amsterdam. Det er andre gang på tre år at H+K får denne prisen. De fleste i EMEA ledelsen har sitt hovedsete i Oslo.

– For en kveld! Å bli tildelt Pan-EMEA Agency of the Year igjen, kun to år etter sist gang, er en fantastisk bekreftelse på alt arbeidet som er lagt ned i å ta H+K til nye høyder. Det er ekstra gøy når vi også får så mange prosjektpriser fra mange ulike geografier, som viser at vi ikke bare er i teten på regionsnivå, men også er veldig sterke i enkeltmarkedene våre, sier europasjef i Hill+Knowlton Strategies, Grønntun.

I alt vant Hill+Knowlton åtte priser på tvers av alle kategorier og innovasjonsprisen In2 SABRE, og er dermed byrået som tok med seg flest priser hjem. H+K hadde i alt 19 nominasjoner for prosjektprisene under årets SABRE Awards.

Lars Erik Grønntun fikk kveldens ærespris, «Outstanding individual achievement award,» for sin internasjonale innsats i bransjen.

To norske gull

Gambit H+K vant to priser for kampanjene Save Tropical House og Norges Dyrehelter.

Norad og Gambit H+K vant for beste kampanje i kategorien «Gamification» med Save Tropical House. Med Agria Dyreforsikring og kampanjen Norges dyrehelter, vant vi gull i kategorien «Animal care».

Henrik Mühlbradt (f.v.), Nathalie Askjem, Randi Urke fra Gambit H+K mottok flere priser under Sabre Awards 2018.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy