Det er Gambits sammensetning av mennesker som gjør oss godt rustet til å bistå kunder innen nærings-, organisasjonsliv og offentlig sektor i hele kommunikasjonsfaget. Blant våre kompetanseområder er virksomhetsprofilering, kampanjer, medietrening, krisekommunikasjon, omdømmehåndtering, merkevarevarebygging, employer branding, myndighetskontakt, event og sponsorrådgivning, kreative tjenester og produksjon og spredning av innhold i mange flater.

På vår kundeliste finnes noen av de mest krevende og profesjonelle kundene i Norge. Statoil, Hurtigruten, Innovasjon Norge, DNV GL og Sapa krever orden, strategisk nærhet, operativ kapasitet og presisjon. Kunder som Norad, Spotify, McDonalds og Universitetet i Oslo har høye krav til kreativitet, design og digital kunnskap. Urmaker Bjerke og mange andre i livsstilssegmentet har behov for kontaktnett og sparring – mens slike som teknologiselskapet Cisco og den maritime næringsklyngen NCE Maritime CleanTech trenger rådgivere som virkelig legger seg i selen og blir en integrert del av deres team og aktiviteter.

Vi har en unik styrke i at vi er et internasjonalt selskap. Vårt Oslo-kontor er hovedkvarteret for hele Hill+Knowlton Strategies i Europa, Midtøsten og Afrika. Internasjonal kompetanse og ressurser er kun et klikk unna, og vi jobber daglig med internasjonale kunder i tett samarbeid med kontorer i andre land. Vi skalerer gjerne våre kundeoppdrag ut i verden dersom kunden ønsker det, og på samme måte trekker vi utenlandske oppdrag og kompetanse inn til Norge både for å lære og dele kunnskap.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy