Gambit H+K styrker satsingen på selskapskommunikasjon ved å ansette to av Norges mest erfarne kommunikasjonsrådgivere innenfor virksomhets- og finansiell kommunikasjon, Karen Romer og Tor Arne Olsen.

Foto: Jens Werner Andersen

– Vi er veldig glade for å få både Karen og Tor Arne med på laget. Vi jobber allerede for noen av Norges største selskaper på virksomhetskommunikasjon, men ser fram til de skal være med og ta satsingen vår videre. Alt tyder på at 2018 blir et veldig spennende år, sier Henrik Halvorsen, administrerende direktør i Gambit H+K.

Karen Romer var sist Executive Vice President for Group Identity & Communication i Lindorff fram til selskapet fusjonerte med Intrum Justitia i juni.

– For meg har bare ett byrå vært aktuelt, og det var Gambit H+K. Det handler både om teamet, som jeg kjenner godt fra tidligere, den sterke kundeporteføljen og ikke minst den internasjonale dimensjonen som Gambit har gjennom å være en sentral del av Hill+Knowlton-systemet, sier Romer.

Romer begynte i desember, og vil ha et overordnet ansvar for virksomhetsteamet. Hun har tidligere også vært sentral i Circle K, hvor hun først ble hentet inn for å ta Statoils bensinstasjoner på børs, og senere også ble SVP Corporate Communications for Statoil Fuel & Retail ASA og global kommunikasjonsdirektør i Alimentation Couche-Tard i Canada (som eier Circle K). Hun har også vært VP Corporate Communciations i Aker Solutions, Global Communciations Manager i Trolltech og jobbet som rådgiver i Geelmuyden.Kiese og Kreab. Hun har også 17 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen i USA før hun flyttet til Norge i 1997.

 

For meg har bare ett byrå vært aktuelt, og det var Gambit H+K.

 

I tillegg vil Tor Arne Olsen begynne i Gambit H+K 15. januar der han tar over ansvaret for tjenesteområdet finansiell kommunikasjon. Han kommer fra Zynk Leadership & Communication, og er en svært erfaren selskapsrådgiver med bakgrunn fra flere børsnoteringer og større transaksjoner. Han har blant annet vært kommunikasjonsdirektør i First Securities og Swedbank og i det børsnoterte Agasti-systemet, der han håndterte svært krevende situasjoner og var en sentral bidragsyter i en omfattende restrukturering av selskapet. Han har også vært informasjonsdirektør og pressetalsmann ved Oslo Børs.

– Jeg ser fram til å bruke erfaringen min både fra IR-arbeid og krisehåndtering, issues management og bredere selskapskommunikasjon sammen med resten av teamet i Gambit H+K, sier Tor Arne Olsen.

 

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy