Gambit H+Ks PR-arbeid for Specsavers Norges kampanje «Gi syn til Tanzania» er nominert til årets pris i kategorien «samfunnsansvar» på European Excellence Awards 2018.

PR-begivenheten European Excellence Awards går av stabelen 6. desember, og i år kan Gambit skilte med en finaleplass i kategorien «Samfunnsansvar» for kampanjen «Gi syn til Tanzania».

Kampanjen oppfordret nordmenn til å levere inn briller og solbriller som ikke lenger brukes til sin lokale Specsavers-butikk. Disse brillene ble sendt til Tanzania med et optikerteam som sørget for at brillene havnet hos en som kunne få bruk for dem. Etter grundige synsundersøkelser gjennomført av frivillige optikere fra Specsavers, deles tusenvis av briller og solbriller ut til lokalbefolkningen. For mange kan dette være avgjørende for å følge undervisningen på skolen eller skaffe seg et håndverk, som igjen gjør at de kan brødfø sin familie. Kampanjen har fått enorm pressedekning over hele landet, har engasjert tusenvis av nordmenn og hjulpet over 3000 tanzaniere med bedre øyehelse og syn.

– Sammen med Specsavers har vi gjennomført et presseløp fortløpende med kampanjen i flere år nå. De fleste briller og solbriller som ligger ubrukt i norske hjem kan noen andre få glede og nytte av. Det er et viktig og riktig budskap i tråd med samfunnets store fokus på gjenbruk. Vi er veldig glade for at arbeidet vårt nå har fått en EEA-nominasjon. Nå krysser vi fingrene for gull til «Gi syn til Tanzania», sier Charlotte Gundhus i Gambit H+K.

 

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy