Gambit Hill+Knowlton har utviklet Agria Dyreforsikrings kampanje, Norges dyrehelter. En gang i året berømmes dyrenes innsats i samfunnet, og Agria bygger merkevarekjennskap og synlighet.

Besøkshesten, Liva vant Årets dyrehelter 2017.

Utfordring

I Norge er Agria Dyreforsikring den største aktøren innen dyreforsikring. Likevel hadde kun 1 av 3 dyreeiere hørt om selskapet (2014). De hadde behov for å ta en tydeligere posisjon som et forsikringsselskap med spesialkompetanse på dyr, og vise at de hadde et ektefølt dyreengasjement.

Fortellinger om dyr skaper engasjement noe som ga grobunn for gode historier. Dette kunne Agria bruke for å nå ut med sitt budskap og sin merkevare.

Løsning

Agria er et forsikringsselskap som er spesialisert på forsikring av hund, katt og hest. Med kåringen Norges dyrehelter ønsket Agria å berømme dyrenes innsats i samfunnet. Prisen blir tildelt en dyreeier og kjæledyret, som daglig utgjør en forskjell for andre.

I ti uker kunne alle nominere kandidater på Agrias Facebook-side. Hver uke kåret Agria en delvinner som fikk synlighet i egne, betalte og fortjente flater.

Resultater

Agria Dyreforsikring traff en nerve hos journalister, lesere og ikke minst, dyrevenner. Kampanjen ble gjennomført for fjerde år på rad fra januar til mars 2017 og resultatene viser at den har vært en suksess.

Økt merkevarekjennskap til Agria Dyreforsikring (undersøkelse av Norstat)

Over 200 medieoppslag i nasjonale og lokale medier

Over 3000 nominasjonsbidrag

Over 100 000 har involvert seg i sosiale medier ved å støtte, kommentere og dele kampanjen

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy