Om oss
Hill+Knowlton Strategies (H+K) er et globalt PR- og integrert kommunikasjonsbyrå.
Om Hill+Knowlton Strategies Norge

(NB! Vi er i ferd med å få nye nettsider. I migreringsperioden kan nettsidene fremstå noe uoversiktlige)

Gambit Hill+Knowltons ambisjon er å være Norges bredeste fagmiljø, og den mest profesjonelle konsulentvirksomheten innen kommunikasjon. Vi har tre kjerneområder, markeds-, selskaps- og samfunnskommunikasjon, og i hver avdeling jobber det mennesker med ulike bakgrunner og utdanninger. Noen har arbeidet mange år med politikk og offentlige organisasjoner, noen har lang kommersiell erfaring fra næringsliv og industri, andre har bakgrunn fra media og akademia. Vår inngående kunnskap og forståelse for sektorer og kommunikasjonsdisipliner, gjør oss i stand til å løse de fleste strategiske og operative kommunikasjonsoppgaver.

Gambit H+K er en del av Hill+ Knowlton-nettverket med 85 kontorer i 45 land. Hill+Knowlton er en del av WPP Group plc (NASDAQ: WPPGY), et av verdens største kommunikasjonskonsern.

Våre ansatte finner du her

Om Hill+Knowlton Strategies

Vi hjelper merker og offentlig kommunikasjon

H+K tilbyr seniorrådgivere, innsiktsfulle analyser og strategisk kommunikasjon over hele verden. Med 85 kontorer i 45 land, samarbeider våre team på tvers av tidssoner, språk og kulturer. Slik hjelper vi kunder med å ta solide beslutninger og levere overbevisende og inspirerende kampanjer i dagens målbare verden.

Vi vet at det henger sammen, og hvordan

Vi forstår hvordan publikum tenker og engasjerer seg i verden. I dagens tilkoblede hverdag, handler det om integrert kommunikasjon. Bedrifter kan ikke lenger kun fokusere på å snakke med hverandre, eller å snakke til forbrukerne. Vi bygger hele økosystemer med menneskelig erfaring i front og senter – fra bedrifter til menneskelig integrert kommunikasjon. Smarte merkevarer bryr seg om å ha en innvirkning på verden vi lever i, og at deres budskap bidrar til et bredere formål.

Vi samarbeider med de beste 

H+K har vært i bransjen i nærmere 90 år, og våre team er i verdensklasse. De består av betrodde rådgivere og kreative eksperter med bred erfaring i å hjelpe kunder med å styrke merkevaren, omdømmet og bunnlinjen. Vi samarbeider med over halvparten av Fortune Global 500-selskapene, samt noen av verdens mest transformative sosiale virksomheter og teknologibedrifter i etablerte og nye markeder. Vårt forhold til WPP, en av verdens største kommunikasjonsgrupper, gir oss en enestående global tilstedeværelse.

Mesterfortellere, innholdsskapere og data-geeks

Vi skaper struktur rundt ideer, innsikt og data. Våre banebrytende proprietære produkter, som Singlescore TM og Sherlock TM, sikrer at vi har fingeren på offentlige følelser – både lokalt og globalt. Vår kompetanse innen eide, fortjene og delte medier viser at vi leverer troverdige og engasjerende ideer og historier som gir målbare resultater i en verden som alltid er .

Bredde og dybde

Vi har dyptgående kompetanse innen en rekke sektorer, deriblant helse, teknologi, energi og industri, finans og profesjonelle tjenester, detaljhandel og fritid, mat og drikke samt forbruksvarer. H+K-kontoret i London er base for vår kreative strategi, et globalt initiativ som skal omfavne og styrke nettverket vårt i et medielandskap som stadig er i endring og utvikling. Vi er også en del av Group SJR-huset, verdens ledende eksperter på innholdsmarkedsføring, Blanc & Otus, et ledende teknologiselskap og Research + Data Insights, et konsulentselskap som er best i klassen på forskning og analyse.

Det femte setet

Den kontinuerlige utviklingen av det offentlige er vår største utfordring og mulighet.

Dagens publikum er mer kravstore enn noen gang. De er smartere, alltid påkoblet og de forventer mer av merkevarer og organisasjoner.

Det holder ikke lenger bare å vite hva du gjør. Forbrukerne vil vite hva du står for og de er eksepsjonelt årvåkne for raske endringer i merkevarers omdømme.

Organisasjoner må kommunisere og få kontakt med målgruppene sine på nye måter.

Hos Gambit H+K forstår vi, og holder tritt med, bevegelsene og forandringene som oppstår. Vi er publikums stemme på styrenivå, merkevarenivå og når det kommer til omdømme og vi hjelper kundene med å kommunisere. Ikke bare når det gjelder hva de gjør, men også hva de står for.

Vår tilnærming tar hensyn til din bedrifts formål og adferd. Den fokuserer på å skape engasjerende innhold som publikum kan relatere seg til på tvers av eide, fortjente, delte og betalte kanaler. Alt vi gjør underbygges av data og innsikt og er brakt til liv av våre eksepsjonelle talenter.

Inspirerte kundeteam

Vi setter sammen de beste lagene, uavhengig av geografi. De er leverer godt arbeid styrket av en felles tilnærming og muliggjort av teknologi.

Nye talenter

Vi tar med oss nytenkende kompetanse til bordet i form av tidligere journalister, prisvinnende tekstforfattere, politiske rådgivere, PR-eksperter, regissører, animatører og atferds- og dataforskere. Gambit H+K søker stadig nye talenter og leter etter måter å ansette annerledes på.

En pålitelig partner

H+K har vært i bransjen i nærmere 90 år. Våre team er i verdensklasse, og består av betrodde rådgivere og kreative eksperter med bred erfaring i å hjelpe kunder med å styrke merkevaren, omdømmet og bunnlinjen. Vi samarbeider med over halvparten av Fortune Global 500-selskapene, samt noen av verdens mest transformative sosiale virksomheter og teknologibedrifter i etablerte og nye markeder. Vårt forhold til WPP, en av verdens største kommunikasjonsgrupper, gir oss en enestående global tilstedeværelse.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy