JA Europe, een internationale aanbieder van educatieve programma ‘s, samen met een groot aantal van de marktleiders op het gebied van innovatie, zoals Microsoft, HP, Accenture en Hyundai, ontwerpen en implementeren van educatieve programma’ s om uit te rusten van de jonge Europeanen met STAM, zakelijke en ondernemersvaardigheden. Om de bewustwording over dit initiatief, ze wilde zorgen voor een regelmatige dekking van hun activiteiten in de EU en de internationale media.

Ons team actief samengewerkt met het bedrijf door het afstemmen van media plannen voor elk project, het identificeren van outreach kansen pitching geselecteerde journalisten en bloggers die sociale innovatie, ondernemerschap en onderwijs op deze niveaus –nationale Belgische media, EU-zaken, de media en de media met een wereldwijd bereik.

Als een resultaat, een duurzaam niveau van de dekking is bereikt, met inbegrip van Het International New York Times, De Guardian, Carrière, Nieuwe Europa en een selectie van Belgische mainstream media.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy