Wie zijn wij?

Als het er echt om gaat

Dan vragen bedrijven en bestuurders Hill+Knowlton Strategies om advies. Wij beschermen hun reputaties. En we bouwen merkreputaties.

Acceptatie en steun door multi-stakeholderaanpak

Cruciaal is de acceptatie en steun van belangrijkste betrokkenen rond bestuur en bedrijf. Multi-stakeholderaanpak is het exclusieve domein van Hill+Knowlton. Analyseren, informeren, mobiliseren. Daarin zijn we innovatief, effectief en doeltreffend. En toonaangevend.

Altijd onder de meest uitdagende omstandigheden

Wanneer onze opdrachtgevers de risico’s en complexiteit zien toenemen is Hill+Knowlton op zijn sterkst. Problemen lossen we op; we staan er op de meest kwetsbare momenten van bedrijven en leiders.

Onze experts; ervaren, onafhankelijk en kritisch

Onze communicatie-experts zijn erkende boardroompartners vanwege hun unieke ervaring, vakmanschap, integriteit en positie als trusted advisor. Onafhankelijk en kritisch, zetten wij de discussie voor bestuurders en commissarissen op scherp. Wij zijn toegewijde teamspelers met in-house en externe topadviseurs.

Het programma

Het Young Professional programma bij Hill+Knowlton Strategies is in de eerste plaats ‘training on the job’. Als young professional werk je binnen teams samen met diverse adviseurs aan de meest uiteenlopende opdrachten binnen de diverse disciplines (Brand Reputation, Corporate Communication, Financial / M&A en Public Affairs). Vanaf het begin krijg je al veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je leert plannen maken in teamverband en projecten efficiënt en doelgericht uit te voeren, journalisten te benaderen, persconferenties te organiseren en effectief schrijven. Binnen het programma doorloop je verschillende functieniveaus. Je doet veel praktijkervaring op en leert zo de kneepjes van het communicatievak. Je krijgt uiteindelijk steeds meer verantwoordelijkheid binnen en voor accounts. Zo word je klaargestoomd voor een consultantpositie bij Hill+Knowlton Strategies die kan opereren in teams op boardroom niveau.

Jouw ontwikkeling

Vanaf het begin heb je met opdrachtgevers en collega’s in binnen- en buitenland te maken. Naast ‘training on the job’ is er tijd gereserveerd om je kennis in rap tempo te vergroten. Het Young Professional programma voorziet in met name interne trainingen waar je samen met andere collega’s uit het Nederlandse én wereldwijde Hill+Knowlton netwerk aan deelneemt. Bijvoorbeeld op het gebied van adviesvaardigheden, mediarelaties en schrijfvaardigheden. Je wordt intensief begeleid door een Young Professional manager. Daarnaast word je gecoacht door een senior collega.

Ben jij onze nieuwe Young Professional?

Voor het Young Professional Programma zijn wij opzoek naar jonge academici en hbo’ers en die zich herkennen in het volgende profiel:

 • je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en minimaal één jaar relevante werkervaring;
 • je hebt affiniteit met communicatie;
 • je bent open en nieuwsgierig;
 • je durft initiatief te nemen en actief een bijdrage te leveren;
 • je bent ondernemend en gaat proactief op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden;
 • je kunt heldere analyses maken van complexe business vraagstukken;
 • je toont ambitie en je wilt graag leren;
 • je toont eigenaarschap voor jouw werkzaamheden en bent resultaatgericht;
 • je kunt prima zelfstandig werken, maar je beschikt ook over goede interpersoonlijke vaardigheden;
 • je bent zorgvuldig en precies (in woord en daad);
 • je beschikt over sensitiviteit voor verhoudingen binnen het bedrijfsleven;
 • Je voelt je comfortabel in een dynamische omgeving en hebt een flexibele instelling.

Wij werken met de beste mensen in het vak en investeren graag in jong talent. Jong talent dat bereid is zich onder te dompelen in de dynamische wereld van communicatiestrategie en –advies. Herken jij je in dit profiel? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatiebrief of video* en CV uiterlijk 6 juli 2018 naar recruitment_ams@hkstrategies.com.

Binnen twee weken na deze deadline hoor je of je wordt uitgenodigd voor één van de twee selectiedagen die plaatsvinden op 5 en 6 september. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Rick Versteegh via bovengenoemd e-mailadres of via 020-404 47 07.

Benieuwd naar de ervaringen van Young Professionals bij Hill+Knowlton Strategies? Bekijk dan eens de interviews in ons Young Professionals filmpje. Klik daarvoor op de beeldschermafbeelding in de kolom hiernaast.

*Wil je een motivatievideo insturen, dan vragen wij je jouw video van maximaal 2 minuten te uploaden op YouTube en de video op ‘unlisted’ te zetten. Op deze manier is de video alleen zichtbaar voor mensen waar jij de link mee deelt. De link kun je, samen met jouw CV, delen via bovengenoemd e-mailadres.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy