Over ons
Hill+Knowlton Strategies (H+K) is een wereldwijd agentschap voor public relations en geïntegreerde communicatie.
Over Hill+Knowlton Strategies Nederland

Als het er echt om gaat

Nemen wij het voortouw in het creëren van acceptatie bij alle stakeholders; en helpen wij onze opdrachtgevers om reputaties te bouwen en beschermen onder de meest uitdagende omstandigheden.

Als het er echt om gaat
Dan vragen bedrijven en bestuurders Hill+Knowlton Strategies om advies. Wij beschermen hun reputaties. En we bouwen merkreputaties.

Acceptatie en steun door multi-stakeholderaanpak
Cruciaal is de acceptatie en steun van belangrijkste betrokkenen rond bestuur en bedrijf. Multi-stakeholderaanpak is het exclusieve domein van Hill+Knowlton. Analyseren, informeren, mobiliseren. Daarin zijn we innovatief, effectief en doeltreffend. En toonaangevend.

Altijd onder de meest uitdagende omstandigheden.
Wanneer onze opdrachtgevers de risico’s en complexiteit zien toenemen is Hill+Knowlton op zijn sterkst. Problemen lossen we op; we staan er op de meest kwetsbare momenten van bedrijven en leiders.

Onze experts; ervaren, onafhankelijk en kritisch
Onze communicatie-experts zijn erkende boardroompartners vanwege hun unieke ervaring, vakmanschap, integriteit en positie als trusted advisor. Onafhankelijk en kritisch, zetten wij de discussie voor bestuurders en commissarissen op scherp. Wij zijn toegewijde teamspelers met in-house en externe topadviseurs.

Over Hill+Knowlton Strategies

De beste mensen

Hill+Knowlton Strategies is al meer dan 90 jaar actief en onze teams van topadviseurs en creatieve experts hebben een schat aan ervaring opgebouwd in het helpen van klanten om merken, reputaties en resultaat te versterken. Wij werken met meer dan 50% van de Fortune Global 500 bedrijven en een aantal van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven in zowel gevestigde en opkomende markten. Onze relatie met WPP – een van ’s werelds grootste communicatiegroepen – versterkt onze  ongeëvenaarde wereldwijde aanwezigheid.

Sectoren & Specialismen

We hebben een diepgaande expertise in verschillende sectoren: Financiële Dienstverlening, Energie & Petrochemie, Technologie, Welzijn & Gezondheid, Defensie & Veiligheid, Media & Entertainment, Retail en Sport. Onder Hill+Knowlton Strategies, opereren ook Group SJR, ’s werelds grootste content marketing expert; Blanc & Otus, een van de beste specialisten in de technologiesector; en Research + Data Insights één van de beste bureaus op het gebied van data-analyse.

Meer dan communicatieadviseurs

Ons internationale team zet verschillende specialisten aan tafel, van voormalig journalisten, scriptschrijvers, beleidsadviseurs, regisseurs, animators tot gedrags- en datawetenschappers. We zijn continue op zoek naar nieuw en ander talent.

 

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy