Osaamisemme
Me tunnemme nykypäivän globaalin yleisön ja sen jatkuvasti muuttuvat odotukset. Tuomme yleisön äänen osaksi yrityksen kaikkia tärkeitä päätöksiä – sekä johtoryhmän tasolla, bränditasolla että mainetta vaalivalla tasolla. Me autamme asiakkaitamme kertomaan siitä, mitä he tekevät, sekä myös siitä, mitä he edustavat. H+K:lla on maailmanlaajuinen verkosto ja kattava paikallinen tietämys. Lähestymistapamme perustuu tarkoituksenmukaisuuteen ja käyttäytymistieteeseen – keskitymme luomaan mielenkiintoista sisältöä, joka muodostaa yhteyden yleisöön kaikissa kanavissa, olivatpa ne sitten omia, ansaittuja, jaettuja tai ostettuja. Ammattitaitomme, tietomme ja näkemyksemme muodostavat perustan kaikelle toiminnallemme.
H+K Suomessa

Hill+Knowlton Strategies Suomi kerää yhteen 40 eri alojen asiantuntijaa, joita kaikkia ajaa intohimo tehdä viestintää paremmin, tehokkaammin ja tuloksellisemmin. Toimimme lipunkantajana viestinnän uusien areenoiden haltuunotossa ja valjastamme ajassa liikkuvat ilmiöt palvelemaan asiakkaidemme liiketoimintatavoitteita.

  Hill+Knowlton Strategies tarkastelee toimialoja globaalilla tasolla.

  Asiakkuustiimeillämme on kattava kokemus kaikilta toimialoilta, joihin erikoistumme – olipa kyseessä sitten kansainvälisten tiimien luominen, tietojen kerääminen kollegoilta monissa eri maissa tai työskentely useiden eri toimipisteiden välillä.
  Tietojen ja analytiikan syvä tuntemus, luovuus sekä tarinankerronnan osaaminen ovat kaikkien ideoidemme ja viestintästrategioidemme lähtökohtia. Tutustumme aina syvällisesti asiakkaidemme työhön.

   Integroidun lähestymistapamme avulla varmistamme, että jokaisessa toimialakohtaisessa tiimissämme on juuri oikea yhdistelmä eri alojen osaamista.

   Näin voimme toimittaa juuri oikean viestin oikeille ihmisille, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Me ymmärrämme, että asiakkaillamme on nykyään enemmän tapoja olla yhteydessä, vaikuttaa ja osallistua yleisöihin kuin koskaan aiemmin.
   H+K tarjoaa tuoreita näkökulmia kaikkiin tilanteisiin – perustavanlaatuisia lähtökohtia unohtamatta. Kattava palvelutarjontamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa.

    Ydinpalvelujemme lisäksi tuomme mukaan huolella valittua arvokasta erikoisosaamista.

    Tämä strategia tarjoaa asiakkaille saumattoman kokonaisratkaisun saman katon alta.

     Me uskomme, että paras työ syntyy aina tietojen ja näkemysten yhdistelmällä – toimialasta riippumatta. Kumppanimme ja omat työkalumme tukevat ideoitamme ja auttavat meitä analysoimaan menestystämme.

     Käytössämme on tarvittavat työkalut aina tärkeimpien vaikuttajien löytämisestä kampanjan tulosten reaaliaikaiseen mittaukseen. Yhdessä alan johtavien kumppanitahojen kanssa olemme laatineet koontinäyttöjä ja mittaustyökaluja, jotka helpottavat ideointia ja raportointiprosessia. Näiden tuotteiden avulla voimme luoda kohdistettuja ohjelmia ja tehdä niihin jatkuvia parannuksia kampanjoidemme tehokkuuden varmistamiseksi.

      H+K:lla on yli 85 toimistoa eri puolilla maailmaa, joten kansainvälinen verkostomme on omaa luokkaansa.

      Eri alueilla ja toimipisteillä on vaihtelevat erikoisalat ja saavutukset, mutta organisaatiomme toimii palvelun mukaan jäsennellysti, ei pelkästään alueeseen rajoittuen. Tämä joustavuus mahdollistaa kansainvälisten tiimien luomisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Aidosti globaalina yrityksenä voimme tarjota kaikkia tuotteitamme ja erikoisosaamistamme vuorokauden ympäri.

       Privacy Policy

       We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

       View Privacy Policy