Kestävän kehityksen viikko 30.5.-5.6.2018

Kymmeniä maita, tuhansia tapahtumia, satojatuhansia osallistujia livenä ja somessa. Kerro työstä, jota teillä tehdään kestävän kehityksen hyväksi. Linkity isoon eurooppalaiseen virtaan. Näe ja koe, mitä muut tekevät.

Marja Innanen, apulaispääsihteeri ja kestävän kehityksen toimikunnan edustaja, kertoo mistä on kyse:

Tulevien sukupolvien eväät on pian syöty, ellemme toimi tänään. Käynnissä on suuri muutos kohti kestävän tulevaisuuden yhteiskuntaa. Suomen kestävän kehityksen visiona on olla maa, jossa voidaan hyvin luonnon kantokyvyn rajoissa. On siirrytty sanoista tekoihin. Teot voivat olla pienempiä tai isompia, jokaista tarvitaan.

Euroopan kestävän kehityksen viikko (European Sustainable Development Week eli ESDW) on koko Euroopan yhteinen aloite, jolla tehdään näkyväksi kestävän kehityksen työtä. Suomi on nyt mukana neljättä kertaa. Viikko linkittyy vahvasti YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin (Agenda2030).

Näin pääset mukaan

Kytkeydy mukaan somevyörytykseen tunnisteilla #esdw ja #Agenda2030

Valmiit materiaalit ja lisätietoa: kestavakehitys.fi/sitoumus2050/materiaalipankki

Kirjaa oma tapahtumasi tai projektisi mukaan Euroopan kestävän kehityksen viikolle osoitteessa http://www.esdw.eu/country/finland/ Tapahtuma voi toteutua jo viikkoa ennen Euroopan viikkoa tai sen jälkeen.

Hyvä hetki tehdä oma Sitoumus

Kestävän kehityksen toimenpidesitoumuksilla yritykset, yhteisöt, yksityishenkilöt ja julkishallinto sitoutuvat edistämään kestävää kehitystä työssään ja toiminnassaan. Sitoumuksia on tehty jo satoja. Katso ketkä ovat mukana ja kuinka sitoumus tehdään https://sitoumus2050.fi/

Jos olette jo tehneet kestävän kehityksen sitoumuksen tai teette sen nyt, niin kertokaa siitä kestävän kehityksen viikolla tunnisteella #Sitoumus2050. Haastakaa myös muita tekemään oma toimenpidesitoumus.

Hill+Knowlton Strategies toimii kestävän kehityksen sitoumuksen viestintäkumppanina.

Jami Taipalinen
Director, Corporate Affairs and Sustainability

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy