Tietoa meistä
Hill+Knowlton Strategies (H+K) on globaali viestintä- ja markkinointitoimisto.
Hill+Knowlton Strategies Suomi

Hill+Knowlton Strategies Finland kerää yhteen 40 hengen joukon eri alojen asiantuntijoita, joita kaikkia ajaa intohimo tehdä viestintää paremmin, tehokkaammin ja tuloksellisemmin. Toimimme lipunkantajana viestinnän uusien areenoiden haltuunotossa ja valjastamme ajassa liikkuvat ilmiöt palvelemaan asiakkaidemme liiketoimintatavoitteita.

Hill+Knowlton Strategies on tehnyt viestintää Suomessa jo vuodesta 1975, ja maailmanlaajuisesti olemme toimineet yli 90 vuotta. Olemme nähneet muutoksen jos toisenkin. Vuosikymmenten aikana olemme saaneet tarkan kuvan Suomen viestintäkentästä ja keränneet erityistä ymmärrystä siitä miten Suomessa toimivat organisaatiot voivat kertoa tarinoita, luoda merkityksiä ja jättää jäljen. Olemme lanseeranneet Suomeen lukemattomia merkkituotteita, käyneet läpi kiperiä kriisitilanteita, uudistaneet huippubrändejä, auttaneet yrityksiä listautumaan Helsingin pörssiin, valmentaneet asiakkaitamme toimimaan medioiden kanssa Aamulehdestä Yleen ja hoitaneet suhteita kotimaisiin päättäjiin.

Suomalaisen osaamisemme lisäksi Hill+Knowlton Strategiesilla on yli 85 toimistoa yli 47 maassa. Tiimimme toimivat yli kielirajojen, aikavyöhykkeiden ja kulttuurien ja auttavat yhdessä asiakkaitamme tekemään päätöksiä ja luomaan menestyviä kampanjoita entistä mitattavammilla markkinoilla. Lisäksi erityissuhteemme maailman suurimpaan viestinnän konserniin WPP:hen antaa suomalaiselle asiakkaillemme ylivertaisen kilpailuedun.

Miten voimme auttaa sinua viestinnässä ja markkinoinnissa?
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Hill+Knowlton Strategies Finland
Ludviginkatu 6, 3. kerros, 00130 Helsinki
tarja.jussila@hkstrategies.com
+358 9 348 6111

Hill+Knowlton Strategies

Autamme brändejä ja yleisöjä viestimään.

Viestintäympäristömme on muuttunut täysin. Muutos tuo uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Mekin olemme muuttuneet ja muutumme jatkuvasti.

Toimintamme käsittää kolme palvelukokokonaisuutta: konsultoinnin, luovan työn sekä yhteyksien rakentamisen. Työkalujemme avulla tiedämme, mitä eri yleisöt ajattelevat sekä paikallisesti, että ympäri maailmaa.

Saammeko esitellä: viides tuoli

Yleisöjen jatkuva kehitys on suurin haasteemme ja mahdollisuutemme.

Tämän päivän yleisöt ovat vaativampia kuin koskaan. Ne ovat valistuneempia, paremmin yhteydessä toisiinsa ja odottavat aiempaa enemmän brändeiltä ja organisaatioilta.

Ei riitä, että kerrot heille, mitä teet. Ihmiset haluavat tietää, mitä arvoja edustat, ja tuntevat todella herkästi maineesi kehityksen.

Organisaatioiden täytyy viestiä ja muodostaa yhteys ihmisiin aivan uudella tavalla.

Asiakastiimejä ilman rajoja

Tuomme parhaat tiimit yhteen riippumatta niiden maantieteellisestä sijainnista. Tiimimme ovat aina valmiita tekemään menestystarinoita, pohjautuen yhteiseen näkemykseen ja huipputeknologian hyödyntämiseen.

Todellinen maailmankansalainen

Meillä on yli 85 toimistoa yli 45 maassa. Tiimimme toimivat yli kielirajojen, aikavyöhykkeiden ja kulttuurien. Autamme yhdessä asiakkaitamme tekemään valistuneita päätöksiä ja luomaan mitattavasti menestyksekkäitä kampanjoita.

Osaamisemme käytössäsi

Asiantuntijoidemme rikas osaaminen ja tausta ovat ehdoton vahvuutemme. Meiltä löytyy laaja kirjo erilaisen koulutus- ja työhistorian omaavia ammattilaisia. Haemme monimuotoiseen joukkoomme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy